Naravno, svakome se desi da pogreši i od svog pažljivo osmišljenog izgleda napravi katastrofu! A za neku katastrofu čak niste ni same krive. Ipak, to nije razlog da plačete i nervirate se jer će to samo još više pokvariti vaš trud koji ste uložile da se spremite za svoju važnu priliku. Umesto toga, udahnite duboko i pratite naše savete kako da popravite najčešće beauty katastrofe koje vam se mogu desiti.

Katastrofa broj 1: Previše bronzera ili rumenila

Malo ste se zanele i stavile previše bronzera ili rumenila pa sada izgledate… Pa, najblaže rečeno čudno. I šareno. Ne očajavajte, rešenje je krajnje jednostavno! Samo uzmite beautyblender, odnosno sunđerčić za nanošenje pudera i konturisanje, i njime lagano “utapkajte” višak boje, bez narušavanja ostatka vaše šminke.

Katastrofa broj 2: “Pokvareni” manikir

Baš iz razloga da se ne desi ništa loše sa vašim manikirom, lak ste namazale još ranije, a sada ste počele da se spremate. Ali, koliko god se lak sušio, dok ste zakopčavale rajsferšlus, on se pokvario! Naravno da nećete skidati lak sa celog nokta već ćete samo popuniti “oštećenje” a onda naneti malo posebnog ulja za nokte koje čini da se vaš lak brže osuši. Osim toga, nokat možete staviti i pod hladnu vodu – stari trik koji uvek “pali”!

greske 2 Najlakša rešenja za NAJGORE beauty katastrofe koje vam se mogu desiti

Katastrofa broj 3: Uništena frizura

Uložile ste mnogo truda da napravite savršenu frizuru, a onda ste igrale, igrale, igrale, oznojile se i… Vaša kosa više ne liči ni na šta. Dodatno nameštanje ili češljanje vam neće pomoći, pa zato bolje na kosu nanesite šampon za suvo pranje kose. Naprskajte, protresite kosu i to je to. Naravno, možda nećete uvek pri ruci imati ovaj proizvod, ali ako znate šta vam se može desiti – ponesite ga za svaki slučaj. Preventiva!

Katastrofa broj 4: “Rastopljena” šminka

Kosa nije jedina stvar koja će nastradati usled znojenja. I vaša šminka se može naprosto “istopiti” pa je zato bolje da pri ruci imate i tufere za skidanje šminke kako biste popravile “oštećenja”. Osim toga, pre važne prilike za koju se spremate, isprobajte i neki od saveta za postojaniju šminku, o kojima smo vam pisali ovde.

katastrofe Najlakša rešenja za NAJGORE beauty katastrofe koje vam se mogu desiti
Comments