#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

“Melting Away” je naziv projekta koji potpisuje Kamila Simen. Kamila je rođena 1969. godine, a fotografiju je diplomirala 1992. Do sada su njeni radovi objavljivani u mnogim magazinima, neki od njih su: “National Geographic”, “Italian Geo”, “The New York Times Magazine”, “Newsweek”, “Outside”, “Zeit Wissen”, “Men’s Journal”, “Camera Arts”, “Issues”, “PDN” i “American Photo”.

Tokom prethodnih godina osvojila je brojna priznanja za umetnost koju neguje. Njen poslednji projekat nas je u potpunosti oduševio. Reč je o ledu i snegu koji je fotografisala na Antarktiku, Islandu… Umetnica ističe kako se sve u životu menja, pa tako i ovi smetovi postaju voda, a onda voda ponovo postaje led. Na fotografijama se ističe pojam odvojenosti i pripadnosti u isto vreme. Ponekad je samo dovoljno da malo dublje pogledamo u svet koji nas okružuje i da shvatimo da smo deo njega.

meltingaway 01 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 02 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 03 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 04 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 11 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 15 Najledenije fotografije koje ste videli do sada meltingaway 21 Najledenije fotografije koje ste videli do sada

Dragana Katić 

Editors choice