Crna boja jeste boja koja se u najvećem broju slučajeva pogrešno shvata. Neretko asocira na setu i nesrećne momente. Zapravo, crna boja jeste jedna od najelegantnijih nijansi. Za muškarce je obavezno da imaju u garderoberu barem jedno crno odelo, a svaka dama zna koliko je praktična i neizostavna čuvena “mala crna haljina”.

Direktno govoreći, crno zapravo nije boja, već odsustvo boje. Samim tim, njena glavna značenja jesu tajnovitost i skrivenost. Takođe, jedan od glavnih simbola crne boje jeste i zaštita, jer se smatra da se najvažnije stvari kriju duboko u tami.

Osnovne prednosti crne haljine jesu te što se može nositi prilikom bilo kog dešavanja, adekvatna je za veče isto koliko i za dan i jednostavno, možete je nositi uvek i svuda. Veoma su jednostavne za kombinovanje, a uz pravi aksesoar daćete izgledu poseban ton. Haljine crne boje ističu seksepilnost i naglašavaju sofisticiranost i tajnovitost.

Izdvojili smo različite modele crnih haljina koje morate imati u svom garderoberu. Odaberite omiljeni i budite uverene da ćete osvojiti mnoge poglede…

1 klasicna Najlepše crne haljine

Klasična crna haljina za svaki dan

2 cipka Najlepše crne haljine

Ništa ne ističe seksepilnost kao što to radi čipkasta crna haljina

3 peplum Najlepše crne haljine

Peplum haljina tamne boje

4 raskosna Najlepše crne haljine

U raskošnoj crnoj haljini izgledaćete poput princeze

5 uska toaleta Najlepše crne haljine

Uska toaleta koja prati liniju tela

6 jedno rame Najlepše crne haljine

Šik i trendi haljina na jedno rame

7 retro Najlepše crne haljine

Retro haljina vratiće vas u pedesete godine 20. veka

8 summer Najlepše crne haljine

Lagana i jednostavna haljina za svaki dan

9 koza Najlepše crne haljine

Kožna crna haljina za seksepilan i zavodljiv izgled

10 dugi rukavi Najlepše crne haljine

Interesantna haljina sa dugim rukavima

Izvori fotografija: favim.com, motelrocks.com, leatherarena.com, squidoocdn.com, topvintage.nl, irelandkarenmillen-online.com, our-dress.com, quinceanera-gown-dresses.com, littleblackdress.co.uk, wanelo.com, my-wardrobe.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments