Osobe rođene u znaku Blizanaca, Device, Raka, Vodolije i Škorpije, važe za najsarkastičnije i najsposobnije da nekoga verbalno “unište” i da sa prezirom “pregaze” preko onih koje smatraju manje vrednima. Evo kako horoskop objašnjava ovaj njihov “talenat”.

Vodolija

Vodolijama je obično neprijatno u situacijama u kojima neko pokazuje svoja osećanja, pa se od toga brane distancom u vidu sarkazma. Ove osobe su uglavnom vrlo kreativne, bistrog i brzog uma, pa često svojim sarkastičnim komentarima pokazuju nezadovoljstvo ljudima oko sebe, koji ne mogu da ih prate i za koje misle da nisu na njihovom nivou.

Sposobni su da vrlo tačno odrede nečije slabe tačke i da na njih usmere moć svojih sarkastičnih komentara, koristeći ih kao hladno oružje. Njihove opaske “ubadaju” tamo gde najviše boli.

View this post on Instagram

#mood70s

A post shared by #Mood70s (@mood70s) on

Škorpija

Često se neprijatno osećaju među nepoznatim ljudima i tada se služe svojim otrovnim žaokama da zadobiju pažnju – zahvaljujući svom oštrom jeziku, vispremnim i ciničnim primedbama, Škorpije uspevaju da budu u centru pažnje, u trenucima “odbrambenog” raspoloženja, što im potpuno odgovara, jer hrani njihovu sujetu. Ali kada su u napadačkom raspoloženju, jer ih neko nervira i ugrožava, svoj oštar sarkastični um upotrebiće da tu osobu “skeniraju” i pročitaju, kako bi što delotvornije sproveli direktan napad, bez imalo obzira i uvijanja.

Comments