Nije isto kad oni raskidaju, ili kad su ostavljeni – ako još gaje osećanja, a vi ste ste rešili da vam je dosta te veze i raskidate, od ovih horoskopskih znakova možete da očekujete svašta. Neće vam poželeti sve najbolje i ostaviti vas na miru, nego će vam zagorčati život.

Bik

On je bivši iz pakla – ako još uvek gaji osećanja, onda smatra i da ima pravo na vas i maltretiraće vas svojom posesivnošću i tvrdoglavošću, makar samo verbalno. Ali ako ga ostavljate zbog drugog, onda će se zaista pretvoriti u vašu najgoru noćnu moru i pokušaće na svaki način da vam pokvari vezu. Uhodiće vas, uznemiravati, sačekivati i prepadati, napadaće vašeg dečka i napraviće vam pakao od života na svaki način. Dok njega samog život ne ponese dalje i dok ne počnu da mu se događaju neke dobre stvari, neće moći da se pomiri sa tim da vas je izgubio.

Blizanci

Izgleda kao da je prošlo prilično bez drame, ali onda otkrivate da vas vaš bivši u znaku Blizanaca, olajava, pljuje i ogovara na najpakosniji način. Pričaće svašta svima koji budu hteli da slušaju, jer želi da vas povredi i da vam se osveti. Iznosiće vašu intimu i rastrubiće sve ono što ste mu odavno poverili i zamolili da nikome ne kaže. Blizanci su nestabilne dvostruke prirode i kad deluju iskreno i dostojno poverenja, u tom trenutku to i jesu. Ali njihova mračna strana je spremna da iskoči svakog momenta, čim je nečim izazvana.

Rak

On je patetičan i hvataće vas na sažaljenje (svesno i bez pardona), ucenjivaće vas (pretiće vam da će se ubiti) i pokazivaće nestabilnost i slabost jednog ozbiljnog ludaka. Biće vam teško da ga potpuno odbacite, blokirate i isključite, jer će vam izazivati grižu savesti i plašićete se da ne budete odgovorni za nešto što može u svom očajanju da učini sebi i drugima. On vam neće dozvoliti da zaboravite koliko ste ga povredili, pojavljivaće se i naizmenično vas optuživati i tražiti utehu i patiće na sav glas. Dovodiće vas u neprijatne situacije, na način da svi pomisle kakva ste kučka i kako ste mogli da šutnete tako romantičnog i zaljubljenog dečka.

Comments