Čini se da je trend normalnih obrva tako passé! Ili, s obzirom na to da su makeup umetnici totalno “odlepili” za izmišljanjem novih (bizarnih?) načina na koje mogu da stilizuju svoje obrve, sada ćemo sa žaljenjem da gledamo sve one “kockaste”, Instagram obrve koje su jedno vreme sve devojke imale. Jer, od dva zla, biramo manje!

Šalu na stranu, trendovi u stilizovanju obrva se menjaju, ali samo za potrebe dokazivanja na društvenim mrežama. Naravno da ovakve obrve niko neće nositi u stvarnom životu, osim ukoliko prilika nije maskenbal ili neki festival sa temom – izgledaj što luđe. Dakle, ovakvim obrvama je mesto samo na Instagramu, a sviđale se one nama ili ne, ne možemo da odolimo, a da na jednom mestu ne okupimo sve najotkačenije zamisli i divimo im se sa oduševljenjem, da li zato što su stvarno kul ili zato što ne možemo da verujemo kako su se toga setili.

Kada je počelo proleće, tada su zavladali trendovi cveća svih vrsta. Ne samo u smislu odeće ili ukrasa za kosu, već i u smislu šminke, a makeup umetnici su brže-bolje pohitali da cveće stave i u obrve, što ono pravo, što ono koje su sami nacrtali.

Budući da su šljokice zavladale svime, pa i šminkom, nemoguće je ne staviti šljokice i na obrve! Samo da sija. Pitam se – kako se ovo skida?!

Obrve u obliku pera, sa sve razdeljkom po sredini, novi su trend koji je zapanjio mnoge. Ali, onda su se našli i pametnjakovići koji su ovaj trend unapredili i od svojih obrva stvorili – paunovo pero!

View this post on Instagram

ok so obviously this has gotten out of hand and it's hilarious and amazing but i wanted to clarify some stuff: 1. i joked about starting a trend in the caption of my first pic not about the actual makeup 2. drag queens have used glue on their brows since forever so please don't credit me for that lol 3. i know that brows are a sacred part of the face but consider this: there is lip art and eye art and tons of different forms of creative makeup, why is experimenting with brows so strange? shoutout to @popsugarbeauty, @huffpostwomen and @dailymail for making the best articles about this, go read them! and i can't thank you guys enough for your support, this feels unreal❤️ peacock feather brow: @cameleonfinland body paints, @katvondbeauty tattoo liner in Trooper, @anastasiabeverlyhills dipbrow pomade in Dark Brown, glue stick skin: @maccosmetics next to nothing Light Plus, pro longwear concealer in NC15 lower lid: @makeupstore Romantic Garden & Emerald eye pencils liner: @toofaced chocolate bar palette (Triple Fudge) lashes: @grimassuomi 325

A post shared by Stella Sironen (@stella.s.makeup) on

Comments