Garrett Neff

Ovaj 26-ogodišnji američki model je imao priliku da radi se najvećim modnim kućama. Jedna od najzapaženijih saradnji je sa Calvin Klein-om. Pojavivši se u GQ, francuskom Vogue-u i V Man, uspeo je da osvoji svet muževnim šarmom. Garrett se bavi i sportovima kao što su tenis i fudbal.

View this post on Instagram

back to nature 🌳🌿🍃

A post shared by Garrett Neff (@gwneff) on

Jon Kortajarena

Jon Kortajarena je jedan od najtraženijih modela sa samo 25 godina. Poreklom iz Španije, radio je kampanje za Etro, Lagerfeld-a, Pepe Jeans, kao i za Versace i Armani-ja. Novija saradnja je i sa Tom Ford-om. On tvrdi da je jedan od njegovih najbitnijih kvaliteta upravo njegova romantična ličnost.

View this post on Instagram

What do you see when you close your eyes? I’m wishing for a new year of joy and laughter for all children around the world. Share your closed-eyes wish selfie with the hashtag #SeeMyWish and @Bulgariofficial will donate $1 to #SavetheChildren. And if you ad #JonKortajarena I will see them all. Together we can help more children see their dreams come true 🌟 Qué ves cuando cierras los ojos? Yo deseo un año lleno de felicidad y alegría para todos los niños alrededor del mundo. Comparte tu selfie con los ojos cerrados y el hashtag #SeeMyWish y #Bulgari donará 1 dólar a Save The Children. Y si añades #JonKortajarena yo podré verlo. Juntos podemos ayudar a que más niños puedan hacer sus sueños realidad.

A post shared by Jon Kortajarena (@kortajarenajon) on

Baptiste Giabiconi

Ovaj 20-ogodišnji model je sigurno jedan od najtraženijih i najobožavanijih modela današnjice u svetu mode, a zahvaljujući svojoj harizmi i posebnom izgledu koji prolazi odlično i u kampanjama za džins, naočare za sunce kao za parfeme. 2008.godine dobio je titulu Lagerfeldove muze i zadržao je do današnjeg dana.

Comments