Drage dame, imamo čast da vam predstavimo novu rubriku, koju ćete, ne sumnjamo, svake nedelje sa oduševljenjem čitati. Svakog petka, u vašem omiljenom magazinu, izdvojićemo tri muškarca koji važe za neke od najpoželjnijih frajera u Beogradu! Da se razumemo, oni nisu svi iz Beograda, ili zbog poslovnih obaveza često i nisu u gradu, ali kad god se pojave, žene seku vene i bore se za svaki njihov pogled i mrvicu pažnje.

Od uspešnih biznismena, preko sportista, glumaca, pevača, na ovoj listi nalaziće se muškarci različitih godina, čijem šarmu ne možemo odoleti.

Dejan Pevčević

Dejan je glumac iz Ljubljane, rođen 1976. Zapazile ste sigurno njegov zavodnički pogled i seksi osmeh u spotu Kristine Kovač za pesmu “Kolena”, ali on je multitalentovan. Zapravo, ne postoji medij u kome on nije radio, od radija preko televizije, a neretko se pojavljivao i u reklamama i spotovima. Iako živi u Sloveniji, često je u Beogradu i baš bi voleo da ovde dobije neku ulogu pa da i ostane bar neko vreme.

Verujemo da biste i vi volele da se to dogodi, ali ako želite da osvojite njegovo srce, važno je da budete ženstvene, samosvesne i da uživate u životu, baš kao što on to radi!

Milutin Folić

Gradski arhitekta u poslednje vreme najviše planira gde će i sa kojom lepoticom da se provodi. Milutin je rođen 1979. godine u Prištini. Završio je gimnaziju u Beogradu, pa je otišao malo u Ameriku, pa je završio Arhitekturu i sada je gradski arhitekta. Veoma je uspešan, ali je ženama zanimljivije to što stvarno dobro izgleda. Muževan, plave oči, a i po slikama sa Stanijom možemo da zaključimo i da je zgodan.

Očigledno je da čovek voli da se provede. A dobro, ko bi ga krivio kad je toliko naporno učio i radio, mora i da odmori. Zato, ako ste atraktivna cica, imate šanse. Loša stvar je što slabo pamti, jer je već posle fotografisanja sa Stanijom izjavio da se ne seća sa kim je bio tada i ne zna ko je Stanija. Ako dobijete priliku da partijate sa njim, šta da vam kažem, potrudite se da mu se urežete u pamćenje.

Miroslav Raduljica

Braduljica je jednostavno kul! Veliki istetovirani džin, visok čak 2.13m, rođen je 5. januara 1988. godine. Jedan je od najzaslužnijih košarkaša za srebro koje smo uzeli u Španiji. Rođen je u Inđiji, gde njegoa baba Goga verno prati svaki njegov uspeh i skuplja isečke iz novina pakujući ih u Miroslavljevu kutiju za cipele, broj 51. Ne voli da čita novine, niti da gleda televiziju, a obožava motore i tetovaže.

Kažu da ima neobičan smisao za humor, zato budite spremne za dobru šalu. Niske devojke odustanite, ipak je to 2.13m! Kul, zabavne i ako je moguće tetovirane devojke, navalite!

Upoznajte još neke neženje Beograda! 

Lenka Gatić 

Comments