Brendirane i skupe torbe nisu napravljene da bi trajale samo jednu sezonu. One predstavljaju investiciju, modni dodatak, stilski izraz, objekat komunikacije kojim iskazujete stav. Danas ćemo vam predstaviti brendove koji su iznedrili torbe koje će trajati godinama i koje oslikavaju modernu klasiku. Torbe brendova Hermès, Chanel, Prada i Louis Vuitton, postavile su standarde u svetu mode i uvereni smo da ćete ih voleti i za nekoliko godina.

Hermès

Mnogo je razloga zašto dame vole torbe brenda Hermès. One su moderne, izgledaju zabavno i napravljene su sa namerom da traju godinama. Postoji mnogo modela Hermès torbi, a mi izdvajamo model Cabalicol. Savršene je veličine, ima elegantne linije i maštovito je nijansirana.

Slika 239 Najpoznatiji brendovi ručnih torbi

Elegantna Cabalicol torba brenda Hermès

Prada

Elizabet Benks (Elizabeth Banks) i Sofija Vergara (Sofia Vergara) su jedne od najistaknutijih obožavateljki torbi sa potpisom Prada. Moderne su, šik i morate imati barem jednu.

Slika 327 Najpoznatiji brendovi ručnih torbi

Jednostavno neodoljive Prada torbe

Chanel

Ono što čini Chanel jednim od najboljih brendova jeste bujni materijal i klasičan stil. Vanvremenske su i uvek ćete ih obožavati.

Slika 425 Najpoznatiji brendovi ručnih torbi

Vanvremenski Chanel

Louis Vuitton

Brend Louis Vuitton je jedan od najpoznatijih i najboljih na svetu. Torbe su unikatne, lako prepoznatljive, moderno dizajnirane i klasične.

Slika 520 Najpoznatiji brendovi ručnih torbi

Unikatni Louis Vuitton

Gucci

Brend Gucci nastao je u Firenci 1921. godine i u početku je to bila samo mala firma koja je bavila proizvodnjom kožnih torbi. Danas je to jedan od najtraženijih brendova, prepoznatljiv po klasici, jednostavnosti i prefinjenom dizajnu. Selma Hajek (Salma Hayek) je jedna od najvećih obožavateljki.

Slika 614 Najpoznatiji brendovi ručnih torbi

Prefinjene torbe sa potpisom Gucci

Coach

Brend Coach je omiljen svima koji uživaju u raznovrsnosti i vanvremenskom stilu. Kolekcija “The Poppy” izgleda mladalački i uzbudljivo.

Slika 711 Najpoznatiji brendovi ručnih torbi

Uzbudljive torbe brenda Coach

Dooney & Bourke

Brend je nastao 1975. godine i veoma je tražen među ljubiteljima mode i jednostavnog kroja. Zoi Dešanel (Zooey Dechanel) jednostavno obožava brend Dooney & Bourke.

Slika 88 Najpoznatiji brendovi ručnih torbi

Klasika brenda Dooney & Bourke

Izvori fotografija: allwomenstalk.com, louisvuitton.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments