Kod glume su me uvek fascinirali svi ti veštački spojeni ljubavni parovi. Kako glumci provedu toliko vremena zajedno, još su im i uloge takve da glume par koji se strastveno voli, pa ipak, kako nakon svega toga oni samo tako nastave dalje, niti se druže, niti se stvarno vole? Mislim, kako je moguće ne razviti neko osećanje? Da li se to, kao, uči i vežba ili? Ipak, možda su mnogi parovi glumaca bili parovi samo na filmskom platnu, ne i u stvarnom životu, ali postoje oni parovi koji su ipak ostali u ljubavi i nakon što je na ekranu ispisano “the end”. Tako je, ovi holivudski parovi su se upoznali i zavoleli baš tokom snimanja.

Džastin Teru i Dženifer Eniston

Iskreno, i dalje potajno navijam da se Džen pomiri sa Bredom, naročito sada kada se razveo od Anđeline, ali ne mogu da poreknem da je bio đubre i da je lepa plavuša mnogo srećnija otkako je sa Džastinom. Oni su zajedno sedam godina, Džen se sa njim ponaša totalno drugačije nego sa bilo kim do sada, a svoju ljubav ljubomorno čuvaju od očiju javnosti. Upoznali su se na snimanju filma “Wanderlust” taman nakon što su i ona i on iskusili užasno bolne raskide.

dzastin i dzenifer Najpoznatiji holivudski parovi koji su se upoznali (i zavoleli) na snimanju

Tom Hardi i Šarlota Rajli

Tom je zavodnik svetskog glasa, ali devojke, nažalost, on je srećno oženjen! Njegova draga je Šarlota Rajli, sa kojom se upoznao na snimanju filma “Wuthering Heights”, a svega godinu dana posle – bili su vereni! Četiri godine kasnije su se venčali, danas su srećni roditelji, a nežna Šarlota savršeno dopunjuje mačo Toma!

tom i sarlota Najpoznatiji holivudski parovi koji su se upoznali (i zavoleli) na snimanju
Comments