Hot topics

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Gejtkiping – čuvanje položaja moću u partnerskim odnosima

1/2

Osim fantastičkog američkog fudbala, Super Bowl gledamo i zbog spektakularnog muzičkog i scenskog doživljaja koja nam ovaj događaj iznova priređuje. Istina je da ga neki od nas gledaju samo zbog toga, mnogo ređe u live prenosu.

Super Bowl pun je spektakularnih viralnih momenata kojih smo nastavili da se prisećamo čak i posle njihovih završetaka. U susret novom Super Bowl-u prisetimo se starih slavnih momenata sa pređašnjih nastupa velikih zvezda.

Godina 2013. bila je potpuni performativni spektakl. Beyonce je nastupila pred prepunim stadionom, u kožnom kostimu, sa savršenom koreografijom i još savršenijim vokalnim izvođenjem. Dok smo je gledali nismo mogli da se ne zapitamo da li ona uopšte zna da nastupa pred milionskom publikom. Zabavila je posetioce, a i sportiste, četrnaestominutnim izvođenjem nekih od njenih najvećih hitova kao što su Run The World, Love On Top, Crazy In Love i Single Ladies. Za malo ozbiljnije posmatrače Super Bowl-a, prisetićemo se da su te godine pobednici bili Baltimor Ravensi.

View this post on Instagram

#superbowl2013 #beyonce

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Godine 2016. Beyonce je još jednom pokazala zašto je ona jedna od najvećih svetskih zvezda, rame uz rame sa grupom Coldplay i Bruno Marsom. Spekulacije su da je Queen B svojim nastupom poslala značajnu političku poruku, predstavljajući svoju, tada novu, pesmu Formation, odajući počast 50-godišnjici Crnih Pantera. Nastupila je u crnom kostimu sa zlatnim upadljivim detaljem, brenda Dsquared2.

View this post on Instagram

#superbowl2016

A post shared by Lifestyle Choices (@ourlifestylechoices) on

Editors choice