Osim fantastičkog američkog fudbala, Super Bowl gledamo i zbog spektakularnog muzičkog i scenskog doživljaja koja nam ovaj događaj iznova priređuje. Istina je da ga neki od nas gledaju samo zbog toga, mnogo ređe u live prenosu.

Super Bowl pun je spektakularnih viralnih momenata kojih smo nastavili da se prisećamo čak i posle njihovih završetaka. U susret novom Super Bowl-u prisetimo se starih slavnih momenata sa pređašnjih nastupa velikih zvezda.

Godina 2013. bila je potpuni performativni spektakl. Beyonce je nastupila pred prepunim stadionom, u kožnom kostimu, sa savršenom koreografijom i još savršenijim vokalnim izvođenjem. Dok smo je gledali nismo mogli da se ne zapitamo da li ona uopšte zna da nastupa pred milionskom publikom. Zabavila je posetioce, a i sportiste, četrnaestominutnim izvođenjem nekih od njenih najvećih hitova kao što su Run The World, Love On Top, Crazy In Love i Single Ladies. Za malo ozbiljnije posmatrače Super Bowl-a, prisetićemo se da su te godine pobednici bili Baltimor Ravensi.

Godine 2016. Beyonce je još jednom pokazala zašto je ona jedna od najvećih svetskih zvezda, rame uz rame sa grupom Coldplay i Bruno Marsom. Spekulacije su da je Queen B svojim nastupom poslala značajnu političku poruku, predstavljajući svoju, tada novu, pesmu Formation, odajući počast 50-godišnjici Crnih Pantera. Nastupila je u crnom kostimu sa zlatnim upadljivim detaljem, brenda Dsquared2.

Comments