Još jedan Super Bowl momenat, koji je bio za ne propustiti, je trenutak kada je Katy Perry 2015. ušetala na ogromnom zlatnom tigru u “vatrenoj” kombinaciji, pevajući The Eye Of The Tiger. Na sceni su joj se prudružili Lenny Kravitz, koji je zapevao stihove njene pesme I Kissed A Girl, i Missy Eliott, a Katy je svoj nastup završila teatralno (kao i početak) viseći sa plafona uz pesmu Fireworks u srebrnoj elegantnoj dugoj haljini sa zvezdicama. Verovali ili ne, pevačice se za četrnaest minuta presvukla čak četiri puta, a sva četiri kostima dizajnirao je Jeremy Scott. Te godine titulu je dobio tim Denver Broncos.

Lady Gaga i performans 2017, šta više treba da kažemo… Svoj nastup započela je na vrhu Hard Rock stadiona, iznad svih, a odjednom je odlučila da se pridruži publici i skoči. Nastup je započela pesmom God Bless America u srebrnom Versace kostimu uparenim sa matching, jednako futustičkim srebrnim čizmama. U toku nastupa ponela je beli top/jaknu sa naramenicama i srebrnim detaljima, a ukombinovan je sa srebrnim mini šortsem. Izvela je neke od svojih najpopularnijih pesama kao što su Poker Face, Bad Romance i Million Reasons. Te godine pobedu su odneli New England Patriotsi.

Na ovogodišnjem Super Bowl-u, koji će se održati 2. februara, nastupiće latino zvezde Shakira i J.Lo. pred čak 100 miliona ljudi. Ne možemo da dočekamo, a sigurni smo da će ovo biti još jedan u nizu spektakularnih, vanserijskih nastupa.

Diana Ross 1996

Britney Spears, 2001

Gwen Stefani 2003

Naslovna fotografija: instagram.com/ourlifestylechoices

Miona

Comments