Hot topics

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Iz našeg nesesera: Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

1/2

Sreća svakoga ponekad prati, a ponekad mu okrene leđa, ali zvezde predviđaju da će sledeće znake u Novoj godini sreća najčešće pratiti – i susretati.

Lav

Sa srećom na svojoj strani, ili bez nje, Lav je uvek zvezda zodijaka. Bez obzira gde se nalazi, privlači pažnju magnetskom privlačnošću svoje ličnosti i snagom svog karaktera. Veoma je lako obožavati Lava, ali Lav vas isto tako lako može i izludeti. U 2020. zvezde su na strani Lavova, osnažujući njihov pobednički stav, kojim privlače dobre vibracije i pozitivne ishode. Kada budu grešili, sreća će im pomoći da istrajavaju i ne odustaju, pa će se ishodi preokrenuti u njihovu korist. Lavovi će biti uspešni u poslu, kao i u ljubavi i biće odličnog zdravlja.

Strelac

Jedan od najatraktivnijih znakova zodijaka, slobodan, dubokouman i maštovit – poseban i svoj, Strelac u Novoj godini ima i srećne zvezde na nebu iznad svog puta, da mu obasjavaju svaki korak. Izgleda da za Strelčeve nema granica – mogu da postignu sve što žele, a svest o tome čini ih nezaustavljivim i neustrašivim. Strelčevi će ciljati visoko i nikakve prepreke ih neće zaustaviti, niti skrenuti njihove namere. Ove godine, naći će ravnotežu u svojim životima i odgovore na pitanja koja ih najviše muče. Naputovaće se i steći nova iskustva i prijatelje, napredovaće u karijeri, a i u ljubavi će biti – više nego zanimljivo!

Editors choice