Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/2

Sreća svakoga ponekad prati, a ponekad mu okrene leđa, ali zvezde predviđaju da će sledeće znake u Novoj godini sreća najčešće pratiti – i susretati.

Lav

Sa srećom na svojoj strani, ili bez nje, Lav je uvek zvezda zodijaka. Bez obzira gde se nalazi, privlači pažnju magnetskom privlačnošću svoje ličnosti i snagom svog karaktera. Veoma je lako obožavati Lava, ali Lav vas isto tako lako može i izludeti. U 2020. zvezde su na strani Lavova, osnažujući njihov pobednički stav, kojim privlače dobre vibracije i pozitivne ishode. Kada budu grešili, sreća će im pomoći da istrajavaju i ne odustaju, pa će se ishodi preokrenuti u njihovu korist. Lavovi će biti uspešni u poslu, kao i u ljubavi i biće odličnog zdravlja.

Strelac

Jedan od najatraktivnijih znakova zodijaka, slobodan, dubokouman i maštovit – poseban i svoj, Strelac u Novoj godini ima i srećne zvezde na nebu iznad svog puta, da mu obasjavaju svaki korak. Izgleda da za Strelčeve nema granica – mogu da postignu sve što žele, a svest o tome čini ih nezaustavljivim i neustrašivim. Strelčevi će ciljati visoko i nikakve prepreke ih neće zaustaviti, niti skrenuti njihove namere. Ove godine, naći će ravnotežu u svojim životima i odgovore na pitanja koja ih najviše muče. Naputovaće se i steći nova iskustva i prijatelje, napredovaće u karijeri, a i u ljubavi će biti – više nego zanimljivo!

Editors choice