Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Devica

Sreća prati Device u svim aspektima i na svim nivoima! Ovo će biti jedna od najboljih i najuspešnih godina do sada. Devicama će život biti ispunjen materijalnim i emotivnim blagostanjem, ojačaće veze koje već imaju, stvoriće nove odnose sa osobama kojima se dive i sa kojima će se duboko povezati. Procvetaće u ljubavi, kako u trajnim partnerskim odnosima, tako i u potrazi za srodnom dušom. Sve svoje želje, Device će ostvarivati bez mnogo napora, biće nadahnute i pune energije, a njihova vrednost će biti prepoznata i nagrađena.

View this post on Instagram

Обожаю рождественские съемки🎄 ⠀ Даже когда решили поснимать белоснежную историю и зарядил адский ливень в конце декабря 😭 Все наше трио: собака, машина и одежда стали серо-чёрными 😀 Зато сколько эмоций! А главное положительных ❤️ За кадром 7 человек, которые тоже промокли насквозь, но каждый улыбался и смеялся 🙏🏻 ⠀ ❄️ @yana_leventseva просто 💪🏼 🎄 самый креативный рекламный сотрудник Renault 1968 года выпуска у @veronikaherba_stories 🎁 декор автомобиля @veronikaditkovskaya Серия обработана пресетом 13

A post shared by Katya Ratundalova (@ratundalova) on

Najviše sreće u ljubavi će, pored Devica, imati Strelčevi, Škorpije i Ribe.

Device će verovatno pronaći ljubav svog života, a Strelčevi imaju velike šanse da svoju srodnu dušu upoznaju već u prvoj polovini godine. Biće to za njih pravo otkriće i veliko iskustvo.

Škorpije imaju šansu da pronađu stabilnog partnera, sa kojim mogu da ostvare harmoničnu i dugoročnu vezu, a mogućnosti ima više – to je možda oživljavanje neke stare ljubavi, susret sa nekim iz prošlosti ko im se uvek sviđao, ili će pak, upoznati nekog sasvim novog.

Ribe neće odmah shvatiti koliko imaju sreće, jer im godina počinje na običan i trivijalan način, bez nekih pomaka na emotivnom planu. Ali, stvari se menjaju polovinom godine i početkom leta Ribe imaju veliku šansu da započnu obećavajuću romantičnu vezu, ili da obnove, ožive i osnaže postojeće odnose. Oni koji su već dugo u vezi, u ovom periodu mogu preći na viši nivo svog odnosa i odlučiti se za zajednički život, brak, zasnivanje porodice.

Naslovna fotografija: instagram.com/ratundalova

Brankica Milošević

Editors choice