Preplavljenost Instagrama fashion influenserima i fashion stranicama je očigledna. Ono što se nameće kao pitanje  – kako pronaći one koji nam se zaista dopadaju. Da, može Instagram da nas “čuje” pa da nam preporuči. Takođe, kada pratimo druge influensere kojima je fokus na modi, vrlo često ćemo u search-u nalaziti influensere koji možda zadovoljavaju neke naše kriterijume. I to ako imamo sreće.

No ne brini, čim si se našla ovde, na ovim stranicama, imaš sreće. Predstavićemo ti trenutno najstajliš influensere koje možeš da zapratiš. Dakle, nema besciljnog lutanja po Instagramu u potrazi za profilima koji bi ti doneli inspiraciju. Pogledaj one koje smo izdvojili i verovatno ćeš naći bar jednu na koju možeš da se ugledaš i koja je bar prema nekim kriterijumima slična tebi. 

Evangelie Smyrniotaki 

Devojka koja se pre svega po svojim pozama ističe na Instagramu. Na njenom profilu videćete i nit umetnosti, pozorišta, filma. Ona je zaista vrlo teatralna i jedinstvena. Zbog toga se i izdvaja od ostalih i upravo zbog toga primećujemo i njen stil, koji takođe prati njenu posebnu pojavu. Ako žudite za fashion profilima gde se devojka ne slika ispred jednog istog ogledala stalno u identičnoj pozi, onda ste došli u jedan pravi mali raj. Evangelie vas vodi kroz svoj svet mode i života, koji je čaroban.

TyLynn Nguyen 

Majka troje dece i veoma uspešna žena. Njena pojava pleni dobrotom i nežnošću. Sve na njenom profilu deluje tako lagano, kao neka igra. Vrlo često njene slike ispunjene su njenom decom, što im daje posebnu čar. Njene kombinacije su ležerne i otmene, baš kao i njena pojava. TyLynn je klasična dama, koja uživa da se oproba i u novim stvarima, ali koja uvek sa sobom nosi svoju autentičnost oličenu u komadima u kojima bismo i mi mogle sebe da zamislimo sada ili jednog dana, kada malo porastemo.

Amina Muaddi 

Fashion Instagrameri zaista mogu da budu ogromna motivacija, ali takođe i inspiracija za sve naše poduhvate. Vrlo često okovani smo predrasudama drugih ljudi, te ni ne pokušavamo da ih se oslobodimo. Međutim, gledajući ove profile i profil na primer Amine Muaddi čini nam se da dobijamo neku snagu. Ova devojka spaja nespojivo. I možemo da je zamislimo u poputno klasičnom stilu, crnoj odevnoj kombinaciji, a isto tako možemo da vidimo i njenu šarenu i print stranu. Neverovatan spoj u jednom.

Grece Ghanem 

Naravno da na ovoj listi mora da se nađe neprikosnovena Grece. Ona je sve ono o čemu mašta svaka žena. Ona je budućnost kakvu želimo da imamo za sebe. Ona je stajliš Instagramerka, od kojeg možemo mnogo toga da naučimo i ne samo kada je stil u pitanju, već kada je u pitanju upoznavanje sebe, svojih prednosti, vera u sebe i samopouzdanje. 

Debora Rosa 

Njen profil je prava umetnost. Stajliš influenserka, koja pleni i mnogim drugim stvarima. Imati osećaj za lepo je zaista sastavni deo gotovo svih istinskih modnih ikona. Lepota enterijera, lepota stajlinga i lepota profila – sve u jednom. 

Nikki.Meghan.Shay.Brandy 

A ako su ti kojim slučajem dosadili profili gde stalno viđaš samo jednu istu osobu, onda treba da zapratiš profil četiri mnogo dobre drugarice, koje su našle savršen način da izraze svoje talente. Šarenolik profil, koji zaista može da bude inspiracija. I što je najvažnije, ovde ćeš naučiti i videti mnogo više. Odnosno, na svakoj fotografiji postoje tačno četiri odevne kombinacije. Dakle, ovo je 4 u 1.

Comments