Marta Cygan 

Čini se da je Marta umetnica u duši i da je priroda inspirše. Na njenom profilu pored specifičnih odevnih kombinacija, možeš da primetiš i delove pejžane prirode. Savršenstvo.

Stephanie Broek

Ne možemo da odolimo lepoj kosi, lepom enterijeru i smislu za modu. Stephanie je jedna od takvih posebnih devojaka. Šta žene obožavaju? Pa obožavaju da imaju sređenu i negovanu kosu, vole da su lepe, svaka na svoj način i vole detalje u enterijeru. Na profilu Stephanie naći ćeš mnogo toga zanimljivog u svakom pogledu.

Amy Julliette Lefévre

Ako si ljubitelj pastelnih boja, onda si na pravom mestu. Iako na njenom profilu dominiraju uglavnom puderaste i svedene boje, pronađe se i po neka neon, koja tačno legne kad treba i gde treba. Ova devojka zna šta radi.

Sophia Roe

Ima nešto posebno i u tim crno belim profilima. I naravno da ne možemo samo crno bele profile da pratimo, jer bi nekako bilo previše, ali nije loše da se tu i tamo nađe, bar kao inspiracija za neku našu narednu fotografiju. 

Kerry Pieri 

Još jedna mama dama, kojoj oversized stoji savršeno i koja je čini se to apsolvirala. Ako si i ti ljubitelj ovakvih komada, uživaćeš listajući njen profil.

Clarie Most 

Koliko samo mi devojke sa ravnom kosom volimo kovrdžice i zato verovatno mnogo više pratimo upravo te devojke koje mogu da se pohvale savršenstvom od kose. Da, mi ovde pričamo o modi, ali sastavni deo njenog stila jesu i loknice, koje kradu show s vremena na vreme. 

Olja Ryzevski 

Njen seksepil je u njenoj kosi i u njenom načinu poziranju, u njenom načinu da otkrije, ali ne da bi prikazala ono većina površinskih ljudi želi da vidi, već da bi prikazala istinsku žensku zavodljivost. Zaista morate da pratite Olju. Definitivno jedna od žena čijoj lepoti se u svakom smislu divimo.

Naslovna fotografija: instagram.com/stephaniebroek/

Jelena 

Comments