Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Ove devojke uspele su sve ono o čemu svaki model-početnik sanja (ili bilo koja druga “obična” devojka): među stotinama devojaka baš one su izabrane da predstavljaju najpoznatije modne kuće i njihove nove kolekcije za 2013. Dosta njih su takoreći početnice u svom poslu i iza sebe imaju tek dve ili tri sezone – ali to ih nije sprečilo u tome da se njihovo ime sa poštovanjem izgovara u svetu mode.

Kara Delevinj (Cara Delevingne)

Definitivno najtraženiji model već drugu godinu zaredom – na Karin šarm niko nije imun. Ona je i ove godine očarala na svim revijama na kojima se pojavila i uspela je da ponese sve podjednako dobro – od prepoznatljivog Burberry britanskog stila pa do totalno američkog Hilfiger-a, uključujući i revije visoke mode (Valentino Haute Couture) i najpoznatiji fashion show na svijetu, Victoria’s Secret Show za ovu godinu! Krasila je naslovnice mnogih magazina: “i-D”, “Vogue” (Australia, Japan, Portugal, China, UK), “W Magazine”, “Numero”… A uz sve to, uvek je spremna na šalu – u bekstejdžu sa njom nikad nije dosadno! Trenutno se nalazi na listi najboljih modela, i to na prestižnom petom mestu!

Cara za vogue uk mart 2013 Najtraženiji ženski modeli za 2013.

Kara za “Vogue UK”, mart 2013.

Lili Mekmenami (Lily McMenamy)

Sa specifičnim izgledom i majkom bivšim supermodelom, Lili je karijera uspešnog modela faktički zagarantovana. Njeno je bilo samo da bude to što jeste – i u tome je uspela. Radeći revije za Louis Vuitton, Saint Laurent, Rue du Mail i Jacobs, ona je dokazala upravo to – da mnogo i može i hoće.

Lily Mcmenamy za Jalouse April 2013 Najtraženiji ženski modeli za 2013.

Lili Mekmenami za “Jalouse”, april 2013.

Saša Lus (Sasha Luss)

Ova mlada Ruskinja više je od miljenice Raf Simonsa (Raf Simons); ona je danas model svetskog glasa i svojom urođenom elegancijom sebi je otvorila mnoga modna vrata. Ove godine je radila revije za modne kuće Valentino, Tommy Hilfiger i Carolina Herrera, Chanel i to je tek početak! Šta reći više za modela koja je samo za sezonu s/s 2014. uspela odraditi više od 40 modnih revija? Svaka čast.

Sasha na reviji Calvin Klein za jesen 2013 Najtraženiji ženski modeli za 2013.

Saša na reviji Calvin Klein za jesen 2013.

Malaika Firt (Malaika Firth)

Malaika je uspela da za manje od godinu dana sebi otvori put ka svim značajnijim modnim dizajnerskim kućama i modnim časopisima. Prvo, pa muško – ova devojka je svoj proboj označila radeći na reviji za modnu kuću Prada! Zatim je odradila i Victoria’s Secret Show za istu godinu. A nakon toga ju je unajmio i Burberry za sezonu s/s 2014. Odličan početak. Šta je sledeće?

Malaika i njen proboj radeci za Pradu Najtraženiji ženski modeli za 2013.

Malaika i njen proboj radeći za Pradu

Đanis Alida (Janice Alida)

Sa svojim edgy izgledom i prepoznatljivom kratkom frizurom, uspela je postati muza mnogim poznatim dizajnerima današnjice. 2013. je radila za: Anna Sui, Lacoste, Chanel, Haider Ackermann, Lanvin, Marni, Fendi, Acne… Takođe je radila i mnoge editorijale za magazine “Love”, “Vogue Russia” i “Numero”. Još jednom je potvrdila činjenicu da i androginost može biti i te kako ženstvena…

Janice Alida za Vogue Russia 2013 Najtraženiji ženski modeli za 2013.

Đanis Alida za “Vogue Russia” 2013.


Katarina Đošan, zaljubljenik u modu, dizajn i muziku, budući istoričar umjetnosti. Pisac u pokušaju, pokušaj u piscu. Nostalgična i za nedoživljenim. Vladar jedne daleke, plave planete.

 

Editors choice