Znak u kome smo rođeni, daruje nas mnogim potencijalima (kao i mnogim napornim osobinama i slabostima) – a ovo su najveće specifične prednosti svakog znaka.

Ovan

Hrabri, aktivni i organizovani Ovnovi su osobe koje njihovi prijatelji obožavaju – znaju da mogu da se oslone na njih i da se prepuste njihovom vođstvu. A Ovan voli da vodi u avanture i to nepredviđeno. Samo mu “dune” i pozove vas, a vi pristanete, jer znate da ćete se super provesti.

Bik

Bik sve ima pod kontrolom, spreman je na sve u svakom trenutku i pritom potpuno smiren. On uliva poverenje i nudi oslonac u kriznim momentima, sa njim je prijatno i zabavno podeliti lepe trenutke, njegovo prisustvo čini da sve izgleda lakše i lepše. Bikovi unose red u živote svojih bližnjih i daju dobre savete, vrlo su stabilni i svoje poslove vode veoma mudro.

Blizanci

Oni imaju onu vrstu šarma koja se ponekad naziva magnetskom privlačnošću – šarm, socijalna inteligencija, komunikativnost, čine da Blizanci ostavljaju nezaboravan utisak na svakoga ko ih upozna. Svi žele da se druže sa Blizancima, jer je sa njima uvek zabavno, bez ikakvog truda i bez trošenja novca.

Rak

Rakovi imaju najveće srce – dobri su, ljubazni, saosećajni i predusretljivi. Pomoći će strancima, jednako kao i prijateljima. Pružiće najbolju podršku onima koji pate i srce im je slomljeno, njima se prijatelji i porodica poveravaju, a Rakovi se spontano bave amaterskom psihoterapijom – i to veoma uspešno.

Comments