Nije baš uobičajeno da beauty izdanja zasene ona fashion kada je reč o crvenom tepihu i događaju kakva je dodela Zlatnih globusa, pa ipak, i to se desilo! Ruku na srce, bilo je zanimljivih i lepih toaleta, ali većina nije bila ništa posebno, odnosno, bile su prilično očekivane. (Ovo su najbolja izdanja sa crvenog tepiha!) Doduše, moramo se prisetiti i podsetiti da ovo nije Met Gala bal pa da očekujemo neočekivano!

Bilo kako bilo, dakle, makeup izdanja poznatih lepotica koje su prošetale crvenim tepihom su bila nešto što nas je zapravo prijatno iznenadilo i što bismo mogle sa lakoćom da iskopiramo. Suma sumarum, tokom ove godine ćemo (najzad!) igrati na kartu svedenosti iako nam je totalno dozvoljeno da se s vremena na vreme poigramo i nešto jačim bojama. Ono što je bitno – eye makeup mora da se slaže sa onim što smo obukle!

Embed from Getty Images

Lejdi Gaga je te večeri privukla pažnju iz više razloga – ne samo zato što je jedna od dobitnica Zlatnog globusa, već i zato što je njeno #redcarpet izdanje bilo za pamćenje! Uz pastelnu lila haljinu, pevačica je uklopila i boju kose i boju šminke na očima, ali tako da to nikako ne izgleda too much. Ne moraš da bojiš kosu u skladu sa onim što si danas obukla, ali diskretna senka u toj nijansi će sigurno odlično izgledati!

Embed from Getty Images

Verovatno najbolje našminkana dama na crvenom tepihu bila je Lupita Njongo! Ne samo da je privukla pažnju sjajnom plavom haljinom, već je kritičare oduševila i smelim makeup-om – da, zbog nje ćemo ponovo zavoleti plavu boju na kapcima! Ukoliko želiš da iskopiraš ovaj look, biće ti potrebno samo malo plavog ajalajnera i plave maskare i umerenosti naravno – ovde ne želimo parolu more is more!

Embed from Getty Images

Lusi Bojnton je takođe jedna od glumica za koju su kritičari imali samo reči hvale, što zbog haljine, što zbog stava koji je pokazala na crvenom tepihu. Uz upadljivu zlatnu haljinu, Lusi je nosila diskretnu zlatnu senku i kao što vidiš, ne moraš da budeš super preplanula da bi ti ovakav makeup dobro stajao!

Comments