Street style trendovi su nešto što se svake sezone i godine menja i uvek nas oduševe maštovitost i inspiracija žena koje nose jedinstvene nove komade, u kombinaciji sa komadima iz prošlog veka koji su ponovo postali popularni! Svaki trend ostavi istinski trag u stilu oblačenja svake žene, pa i u njenom garderoberu. Sigurno će to i ovoga puta biti slučaj – zato upoznajmo nove komade koji dominiraju “uličnim” stilom oblačenja! Sigurne smo da ćete ih i vi nositi ovog proleća i leta, i obožavati!

Dominiraće plisirane suknje, ravni blejzeri, čizme do kolena, ženstvene bluze, i ovakvi komadi će sigurno postati glavni delovi i naših odevnih kombinacija. Ovi komadi, iako izgledaju jednostavno, ipak odišu nekom svežinom i definitivno ne izgledaju dosadno. Stoga, razumemo što će ovi komadi ukrasti mnoga ženska srca, posebno ona koja obožavaju modu i prate sve njene novine.

Ko bi pomislio da će plisirane suknje do kolena biti must have i ove sezone? One modernog kroja pravljene su po uzoru na vintage suknje. Možete ih kombinovati sa lepršavim bluzama, podrezanim blejzerima i čizmama do kolena.

Prošlogodišnje kolekcije za jesen/zimu su predstavile nijanse bež boje kao dominante, a to će definitivno biti slučaj i ovog proleća i leta. Dakle, kombinezoni ili haljine u nijansama bež boje su obavezni, posebno ako nosite bež od glave do pete! Ne zaboravite i klasični odevni komad koji je uvek u trendu: bež prolećni kaput!

Comments