Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Street style trendovi su nešto što se svake sezone i godine menja i uvek nas oduševe maštovitost i inspiracija žena koje nose jedinstvene nove komade, u kombinaciji sa komadima iz prošlog veka koji su ponovo postali popularni! Svaki trend ostavi istinski trag u stilu oblačenja svake žene, pa i u njenom garderoberu. Sigurno će to i ovoga puta biti slučaj – zato upoznajmo nove komade koji dominiraju “uličnim” stilom oblačenja! Sigurne smo da ćete ih i vi nositi ovog proleća i leta, i obožavati!

Dominiraće plisirane suknje, ravni blejzeri, čizme do kolena, ženstvene bluze, i ovakvi komadi će sigurno postati glavni delovi i naših odevnih kombinacija. Ovi komadi, iako izgledaju jednostavno, ipak odišu nekom svežinom i definitivno ne izgledaju dosadno. Stoga, razumemo što će ovi komadi ukrasti mnoga ženska srca, posebno ona koja obožavaju modu i prate sve njene novine.

Ko bi pomislio da će plisirane suknje do kolena biti must have i ove sezone? One modernog kroja pravljene su po uzoru na vintage suknje. Možete ih kombinovati sa lepršavim bluzama, podrezanim blejzerima i čizmama do kolena.

Prošlogodišnje kolekcije za jesen/zimu su predstavile nijanse bež boje kao dominante, a to će definitivno biti slučaj i ovog proleća i leta. Dakle, kombinezoni ili haljine u nijansama bež boje su obavezni, posebno ako nosite bež od glave do pete! Ne zaboravite i klasični odevni komad koji je uvek u trendu: bež prolećni kaput!

Editors choice