Agricola

Ovo je ozbiljnija igra, za one ljude koji vole strategije, razmišljanje i planiranje u igrama, i koji imaju volje i strpljenja da jednu igru igraju više sati. Dakle, ako ste takva osoba, ovo je igra za vas, a ako niste – bolje je zaobiđite. Agricola je sjajno isplanirana igra u kojoj su ciljevi postavljeni visoko, strategija do njih je mnogo, a vremena i krugova je, naravno, malo. Ipak, ovo je jedna od igara kojoj se već godinama vraćam sa najbližim prijateljima, jer jednom kada vas uhvati, ova igra vas ne pušta i postaje bolja svakim sledećim igranjem.

jaciel melnik DT9d0RzDfe4 unsplash scaled e1617198658529 Najzanimljivije društvene igre za savršeno game night veče sa prijateljima!

Jenga

Jenga je jedna od igara koju može igrati cela porodica, kao i velika grupa prijatelja. Ona je igra balansa i koncentracije, i zato je možda najbolje i najzanimljivije da je sa prijateljima igrate uz drinking game, kako biste se još više smejali i bili još lošiji u njoj. Šalimo se, igrajte kako god želite, ali definitivno se oprobajte u ovoj igri jer je neobična, laka i garantovano zabavna.

michal parzuchowski geNNFqfvw48 unsplash scaled e1617198820734 Najzanimljivije društvene igre za savršeno game night veče sa prijateljima!

Monopol

Znamo, svi smo nekada u životu igrali Monopol, voleli i mrzeli Monopol, i veoma izgledno započinjali partije Monopola koje nikada nismo završili. Ipak, Monopol se sa razlogom i dalje održava na tržištu, pa je možda vreme da mu se vratite, ako ga dugo niste igrali. Takođe, trenutno postoji i kartaška verzija igre Monopol, koja je izuzetno dobro osmišljena i koja vam možda može zameniti stari način igranja ove kultne igre.

joshua hoehne c jTL24e50c unsplash scaled e1617198694297 Najzanimljivije društvene igre za savršeno game night veče sa prijateljima!

Naslovna fotografija: instagram.com/unsplash

Jovana

Comments