U petak 18. septembra od 18 do 22 časa po prvi put u Beogradu održaće se 99u Local Belgrade konferencija u Velikoj Sali Doma Omladine Beograda.

Prestizna konferencija za kreativce – 99U, koja se do ove godine odvijala samo u Njujorku, naći će svog domaćina i u Beogradu. Naš glavni grad jedan je od 28 gradova u svetu, 7 u Evropi i jedini u regionu čijim je predstavnicima, udruženju Lege Artists, u ozbiljnoj konkurenciji dodeljena licenca za organizaciju ovog događaja.

99U MOTO:

Kreativni genij=1% inspiracija + 99% trud rad i želja!

Cilj 99u Local Belgrade konferencije je da kroz konkretne primere eminentnih govornika inspiriše kreativce kako da svoje ideje sprovedu u delo.

“99u Local Belgrade konferencija ne želi da vam da nove ideje, već želi da vas inspiriše da ostvarite one koje već imate. Govornici će pričati o tome kako su svoje ideje sproveli u delo, i daće prisutnima konkretne savete kako da realizuju svoje ideje brže, bolje i efikasnije”, rekao je Nenad Ivanović ispred organizacije Lege Artists, koji se nedavno vratio sa 99u konferencije iz Njujorka.

99ulocalBGD cover Nakon Njujorka, 99u konferencija stiže u Beograd

Konferencija će se sastojati od tri govora koju će održati eksperti iz tri različite industije. Svako od njih će u govoru od po 15 minuta objasniti kako se ideje mogu sprovesti u delo na Balkanu. Uskoro ćemo objaviti spisak govornika.

Osim govora, na 99u Local Belgrade konferenciji naši gosti moći će da posete štandove renomiranih IT firmi i kreativnih agencija i ostvare buduće poslovne kontakte.

Ulaz je slobodan, ali prijave su obavezne zbog velike zainteresovanosti.

Comments