Kome je još potrebna šminka kad su tu naočare? Ne, zaista – zar se ne biste složile da nam manje služe kao zaštita od sunca, a više kao zaštita od ljudi koji bi da vide naša nenašminkana lica. Priznajte. Ponekad je lakše prekriti lice ogromnim naočarima, nego se ulepšavati ajlajnerom, senkama ili, još gore, pokazati svoje jutarnje, nenašminkano lice javnosti.

Ako mislite da ste jedina koja ovo radi, varate se. Samo pogledajte pola Holivuda! Naočare za sunce su nezvanična šminka za oči poznatih – i ovaj look odlično stoji i muškarcima i ženama. Žene samo dodaju malo ruža ili sjaja i spremne su da izađu napolje.

Takođe, nije novost da su naočare za sunce postale i odraz individualnosti, te svako bira određeni oblik – ne samo po obliku svog lica, nego i po tome kakav utisak želi da ostavi. Džeki O (Jackie O.) je bila prva koja je od naočara napravila aksesoar, a ženama širom sveta ovo se očito dopalo, te je trend bio popularan ne samo tada, nego se održava i dan-danas.

Međutim, ma koliko hipi i sjajno izgledale na vama, nikada neće moći da budu prava zamena vašem predivnom ajlajneru, svetlucavim senkama ili vašoj omiljenoj maskari. Ipak su naočare za sunce samo sjajni rezervni plan, način da se sakrijete na neko vreme – nešto kao šešir tokom dana ružne frizure. Stoga, većina žena koje sretnete u gradu, a nose ogromne naočare – znate koji im je motiv. Ali, među nama – ako nas iko pita čemu takve naočare – pa, štitimo se od sunca!

naočari1 Naočare za sunce: Ultimativni aksesoar za oči

Moderno i atraktivno

naočari2 Naočare za sunce: Ultimativni aksesoar za oči

Svetlucavo i neobično

naočari3 Naočare za sunce: Ultimativni aksesoar za oči

Lolita

naočari4 Naočare za sunce: Ultimativni aksesoar za oči

Prefinjeno i jednostavno

naočari5 Naočare za sunce: Ultimativni aksesoar za oči

Senzualno i zanosno

naočari6 Naočare za sunce: Ultimativni aksesoar za oči

Doterano i izazovno

naočari7 Naočare za sunce: Ultimativni aksesoar za oči

Uvek u trendu

naočari8 Naočare za sunce: Ultimativni aksesoar za oči

Bez zatamnjenih stakala, za egzotičan izgled

naočari9 Naočare za sunce: Ultimativni aksesoar za oči

Različiti stilovi za dame različitih kontura lica i ukusa


Maja Luković je zaljubljena u lepu reč, teži srećnim i jedinstvenim trenucima. Beskrajno pozitivna i uporna.

Comments