U najnovijem broju “W” magazina nalazi se fantastičan set fotografija prelepe Naomi Kembel (Naomi Campbell), međutim ovaj put u nešto drugačijem izdanju nego što smo naučili. Naime, urednici magazina su zamislili egzotičnu lepoticu u ulozi Mišel Obame (Michelle Obama). Za ovaj editorijal je Prva dama mode Naomi bila obučena u bezvremenskom i nepogrešivom stilu Prve dame SAD-a Mišel Obame. Naomi je pred objektivom Vilija Vanderperea (Willy Vanderperre) portretirala Mišel na diplomatskoj misiji u Gani.

Stilista zaslužan za Naomin stajling jeste Edvard Eninful (Edward Enninful), koji je na savršen način dočarao stil Mišel Obame, ali je takođe bio inspirisan i prethodnim Prvim damama, između kojih je i Džeki Kenedi (Jackie Kennedy).

Mišel Obama se još uvek nije izjasnila i dala komentar povodom ovih fotografija, ali smo sigurni da će joj se dopasti jednako kao i svim poklonicima mode i elegantnog stila karakterističnog za Prve dame.

01 Naomi Kembel kao Misel Obama Naomi Campbell kao Michelle Obama

Naomi u elegantnom crvenom kostimu

02 Naomi Kembel kao Misel Obama Naomi Campbell kao Michelle Obama

Klasičan, bezvremenski i večno elegantan stil

03 Naomi Kembel kao Misel Obama Naomi Campbell kao Michelle Obama

Igra bojama

04 Naomi Kembel kao Misel Obama Naomi Campbell kao Michelle Obama

Čak i bez propratnih aksesoara kostim izgleda savršeno

05 Naomi Kembel kao Misel Obama Naomi Campbell kao Michelle Obama

Elegantno i sofisticirano

06 Naomi Kembel kao Misel Obama Naomi Campbell kao Michelle Obama

Interesantan kostim koji predivno ističe dekolte, ali i lepe noge pomoću šlica sa rajfešlusom

07 Naomi Kembel kao Misel Obama Naomi Campbell kao Michelle Obama

Interesantno i smelo

Izvori fotografija: yahoo.com, necolebitchie.com


Aleksandra Grujić – Student menadžmenta na Fakultetu za uslužni biznis. Obožava svoje roditelje, putovanja i šoping. Veoma zainteresovana za menadžment, arhitekturu, dizajn i knjige. Trenutno piše svoju prvu knjigu i uživa u kreiranju priče i igranju rečima. Smatra da svaka osoba može da voli druge samo onda ako voli sebe. Voleti sebe znači biti zadovoljan sobom i biti kompletna ličnost, dok to opet znači biti ostvaren na svim poljima u životu. Stoga smatra da svako treba neprestano da radi na sebi, kako na svom obrazovanju i ponašanju, tako i na svom izgledu. Više informacija o Aleksandrinim interesovanjima i stilu, kao i o njenom novinarskom radu možete da saznate putem ovog sajta.

Comments