Svetski poznati supermodel Naomi Kempbel krasi poslednje izdanje poznatog online magazina “The Edit”. Ova britanska lepotica, koja se nedavno našla na naslovnici španskog izdanja magazina “Vanity Fair”, je u intervjuu koji je dala za ovaj magazin izjavila da i posle 29 godina karijere, ima tremu kada treba da izađe na pistu.

“I dalje imam tremu, pa moram sebe da smirujem pre nego što izađem na pistu. U tom trenutku molim Boga da mi ne padne haljina”, rekla je Naomi.

Popularna manekenka u ovom novom izdanju magazina “The Edit” izgleda lepše nego ikada pre, dok je na fotografijama koje je radio Niko iz tima Artlist Paris, poseban akcenat stavljen na manekenkine duge noge i savršen izgled.

naomi kempbel u editorijalu magazina the edit 1 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit naomi kempbel u editorijalu magazina the edit 2 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit naomi Kempbel u editorijalu magazina the edit 3 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit naomi Kempbel u editorijalu magazina the edit 4 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit naomi Kempbel u editorijalu magazina the edit 5 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit naomi Kempbel u editorijalu magazina the edit 6 Naomi Kempbel u editorijalu magazina The Edit

Jasna Đorđević

Comments