#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Narcisoidni emotivni zlostavljač – kako da ga prepoznaš i spaseš se?

Narcisoidni emotivni zlostavljač – kako da ga prepoznaš i spaseš se?

1/3

On verovatno želi da se promeni i da pomogne sebi, možda ima neke probleme kojih je svestan, ali koji maskiraju njegovu monumentalnu usredsređenost na samog sebe i samo na svoje sopstvene potrebe. Nećeš ga prepoznati pre nego što ti odgrize dobar komad srca i pre nego što kontaminira tvoje emocije, ali nikad nije kasno da pobegneš i da se spaseš.

Ne budi nesrećna – nije do tebe, do njega je. On se neće promeniti pored neke druge osobe, koja će mu pružati više, razumeti ga bolje, voleti ga kompletnije (iako je on učinio sve da ti baš tako misliš). On je veliki mađioničar – u sledećoj vezi će biti isto kao sa tobom u početku, kao i sa onima pre tebe (o kojima nikad nisi izvukla nikakvu potpuniju priču, osim „bilo je lepo dok je trajalo“ a isto to će govoriti i drugima o vezi sa tobom). Medeni mesec će potrajati možda i par meseci, a onda će njegova mračna strana početi da se oseća komotnije, da se opušta i preovlađuje. Nema žene koja može da ga usreći i da bude srećna pored njega, jer on ne traži partnerku, nego žrtvu. Neku kojoj će se predstaviti u najboljem svetlu, koju će okupirati pažnjom, nežnošću, zainteresovanošću, prisustvom – sve ovo mu služi da se što temeljnije priključi na tvoje ključne energetske tačke i da ti pije krv na slamčicu. Da ti gricka dušu, kao čips. Da te troši.

Zlostavljanje ćeš po tome i prepoznati. Po scenama u kojima te kritikuje, optužuje, ponižava na način od koga ti mozak tiltuje dok se istovremeno pitaš šta mu je, da li je lud i da li je moguće da si stvarno kriva za neku od tih strašnih stvari za koje te proziva, a pri tom osećaš kako ti se lomi srce zbog toga što je toliko obuzet sobom, svojim tripovima, svojim demonima, svojim cenjenim procenama, stavovima i mišljenjem, da te uopšte ne vidi, ne poznaje, ne vrednuje i ne poštuje.

warren wong 395199 Narcisoidni emotivni zlostavljač   kako da ga prepoznaš i spaseš se?

Editors choice