#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Ponekad su veoma jednostavne stvari te koje nam privlače pažnju, ili zbog svoje praktičnosti, ili, pak, genijalnosti sa kojom su stvorene. Verovatno su se time vodili i članovi kreativnog tima nemačke agencije “Kolle Rebbe” koji su, u saradnji sa brendom prehrambenih proizvoda “The Deli Garage”, kreirali jedan sasvim novi, uz to i veoma jedinstven, kulinarni “izum” koji je već oduševio potrošače i sa one strane okeana. Sada se vi već  sa nestrpljenjem pitate o čemu se radi. Nećemo više da vas držimo kao na iglama samo ćemo vam reći te tri čarobne reči: Parmesan Cheese Pencil. Ili ako vam više odgovara po naški, olovka od parmezana.

parmesan pencils package Nareži me, gricni me...

Ne, nije šala, iako tako možda vama na prvo čitanje zvuči. Možda vi ne posedujete olovke koje mogu da se jedu, ali one, verujte nam na reč, zaista postoje. Danas vam predstavljamo liniju ukusnih i specifičnih sireva, neobičnog izgleda, koji će vašu porodičnu trpezu ukrasiti a vaše goste prijatno iznenaditi. Oni nam dolaze iz Nemačke, a da priviku potrošače sa svih strana sveta potrudili su se kreativci PR agencije “Kolle Rebbe” koji su već neobičnim proizvodima dodelili odgovarajuće ruho.

Kako zapravo izgledaju olovke od parmezana, sigurno se vi već pitate, i zato smo mi tu da vam damo i odgovor. Olovke od parmezana se od drugih olovaka sličnih oblika i boja jedino razlikuju po tome što imaju ukus. Napravljene su od veoma poznatog sira, koji mnogi obožavaju, dok im vrhovi, oštri i dobro zarezani, variraju, u zavisnosti da li ste odabrali crvenu, zelenu ili crnu boju. Zapravo, vrhovi su ti koji već ukusnom siru daju onaj magični dodir. Ako volite tartuf, onda je za vas crna olovka. Možda ste od onih koji vole pikantno, tu je crvena sa ukusom čilija. Ako ste više za ukus svežeg pesta, vama više odgovara zelena boja.

parmesan on salad Nareži me, gricni me...

Sad već vrtite glavom, razrogačenih očiju, u kojima se krije ono bitno ali neizgovoreno pitanje koje nikako da prevalite preko usana. Kako koristiti ove slasne olovke?  Grickati ih, narezati ih ili pak nešto treće. Mogli bismo da vas prepustimo vašoj mašti, koja bi vas svakako odvela na pogrešnu stranu, zato ćemo se limitirati na tome da vam kažemo da uz paket sira dobijate i jedan mali ali veoma korisni dodatak. U paketu sireva u obliku olovaka, koji su vešto osmislili članovi agencije “Kolle Rebbe”, čeka vas i zarezač tako da vaše omiljene sireve možete da režete do mile volje, a i da sa parmezanom ukrašavate vaša omiljena jela.

Ovaj inovativni, i zaista, veoma zanimljiv proizvod, za veoma kratko vreme od kako je pušten u prodaju postigao je neverovatni uspeh. Prva i limitirana linija sireva, od 500 komada, prodata je već nakon prve dve nedelje.

Parmesan Cheese Pencil Nareži me, gricni me...
Emina Ristović za sebe kaže da je večiti nostalgičar i pisac u pokušaju. Reči su njena igračka bez kojih ne može i od kojih je, jednog dana, pre dve godine, nastao roman prvenac “Balkanski virus”. Ne može bez Italije, koja je njen dom već 11 godina, porodice i prijatelja raštrkanih svugda po svetu. U slobodno vreme vodi svoj multi-cultural blog From Italy With Love.

Editors choice