Katarina i Uroš su deo Hiishii tima koji ste već upoznali. Njihova kreativnost nas je zasenila i ispratili smo njihovu avanturu sa Tibeta. Ipak, danas ih prikazujemo u sasvim drugačijem svetlu, zavirićemo u njihovu intimu, ali sasvim pristojno, i podeliti sa vama priču i fotografije sa njihovog venčanja, koje je bilo sve, samo ne obično.

DSC 1626 Naše venčanje: Katarina i Uroš

Neka bajka počne...

Sa temom surferskog venčanja, žurka i ceremonija su se odigrali u predivnoj prirodi i na ranču “Mala Ivanča”.

Surf daske kao “oltar” za venčanje, vetrenjače, lampioni, “lažni” sveštenik, bazen, vatromet, table sa gomilom surf cupcake-ova, macaroonsa, lizalica – samo su neki detalji koji su scenografiju ovog venčanja malo promenili u odnosu na one na koje smo navikli, i napravili na Avali Havaje na jedno veče.

DSC 1784 Naše venčanje: Katarina i Uroš

Katarina i Uroš će vas uveriti da bajke postoje

DSC 2080 Naše venčanje: Katarina i Uroš

Dobro raspoloženje nije izostalo

Katarina je nosila haljinu Ane Ljubinković iz kolekcije “Silent spring” i cipele Givenchy Victoria Biker Sandals, sa velikim cvetom u obliku ruže od mint papira, umesto klasičnog bidermajera. Uroš je nosio neobično strukirano odelo sa širokim pantalonama i starkama. Pet deveruša je nosilo mint haljine sa velikim cvetovima od krem papira.

DSC 3037 Naše venčanje: Katarina i Uroš

Uz muziku i prijatelje je najbolje

DSC 2985 Naše venčanje: Katarina i Uroš

Moderni kolačići

Ono što je doprinelo atmosferi ovog venčanja tj. žurke je i nastup benda Sevdah Baby, koji su u punom sastavu doveli žurku do vrhunca i gotovo “namamili” ljude da skoče u bazen posle odlične svirke.

DSC 3559 Naše venčanje: Katarina i Uroš

Ljubav

Nije kraj, ima još! Zavirite u galeriju!

Fotografija: Aleksandar Carević

Dekoracija: Kako sam se nadala


Jovana Katić Dajte joj pero i hartiju i stvoriće vam modernu bajku. Ulepšaće vam dan neobičnim pričama o večnim modnim klasicima. Veruje da se snovi ostvaruju onda kada ih postanemo dostojni, a jedan sanja na stranicama bloga Blueberries and Jeans.

Comments