Cara Delevingne u letnjem autfitu

Manekenka Cara Delevingne iznenadila nas je svojom promenom boje kose, a zatim i svojim odevnim kombinacijama. Ovog puta, u njenom stajlingu tražimo inspiraciju za predstojeće letnje dane, u kojima samo želimo da uživamo u kupaćim kostimima i dezeniranim košuljama. Cara je oversize havajsku košulju uklopila uz crno-beli kupaći kostim, i pokazala nam da ćemo ovog leta definitivno kombinovati dezene i printove.

Kaia Gerber u savremenom odelu

Kaia Gerber, o čijim smo wellness navikama skoro pisali, oduševljava nas i svojim stilom. Ona se ovog puta odlučila za sako uklopljen sa mini-suknjom i crop topom, i mini, braon kožnom torbom u Y2K stilu. Kaia uživa u retro odevnim kombinacijama koje nas podsećaju na modni period devedesetih i ranih dvehiljaditih godina, a koji se u ovom periodu svakako i vraća u modu.

Natalia Vodianova u miksu dezena

Nekadašnja čuvena manekenka, Natalia Vodianova, pokazuje nam da i u kasnijim godinama, kada smo porodične žene i imamo decu, možemo izgledati stajliš i biti mladolike. Ona je džemper sa dezenom uklopila sa kariranom torbicom u obliku slona, kao i uz par neobičnih, zlatnih lančića.

Kendal Jenner u prolećnoj haljini

I za kraj, predstavljamo vam Kendall Jenner u dugoj, floralnoj haljini – koja je sama po sebi proleće u malom. Ukoliko uživate u retro romantičnim stajlinzima, ovo je prava inspo kombinacija za vas!

Naslovna fotografija: instagram.com/hoskelsa

Jovana Pantić

Comments