Karakterističan način šminkanja poznate pevačice svakoj ženi privlači pažnju i svaka bi volela da dobije tu savršenu crtu izvučenu crnim ajlajnerom.

Nekada ni vežbanje ispred ogledala ne pomaže, ali kada god vidimo Adel na televiziji oduševimo se kako su joj oči lepo našminkane a ten perfektno blistav. Može se reći da je Adelin način šminkanja trenutno najtraženiji jer je ona donela potpuno nov i elegantan način nošenja ajlajnera na modnu scenu i ovakav stil bi svako voleo da pokuša, jer oči izgledaju lepše i krupnije.

Međutim, ukoliko ste već do sada probale da se našminkate poput Adel verovatno ste već uvidele da to nije nimalo lak posao niti da je jednostavno izvesti. Mirna ruka, izvežbani pokreti, simetrija koja je neophodna i veština koja je i više nego poželjna. A neophodni su i saveti profesionalnog šminkera koji bi vam olakšao sav ovaj posao pojedinim trikovima kojih sigurno ima. Nekada se pridržavamo svih pravila koji određeni način šminkanja podrazumeva i opet ne ispadne onako kako smo očekivali te smo zato presrećni kada od stručnjaka saznamo male trikove koji zlata vrede.

Zahvaljujući internetu i brojnim video klipovima o tome kako da se našminkate, ova veština podignuta je na viši nivo, jer je svakako lakše kada pogledate kako se neka tehnika izvodi nego kada samo čitate o tome. Video koji smo vam pripremili oduzeće vam malo vremena ali značiće mnogo ukoliko želite da nosite makeup kakav upravo Adel ima.

Adel Našminkajte se kao Adel (YOUTUBE)
Comments