Biti zvezda u Holivudu titula je koja sa sobom nosi određene prednosti, ali mnogo više mana. Pre svega, od vas se očekuje da uvek izgledate besprekorno, ne daj Bože da se ugojite koje kilo (osim ako to nije za ulogu, pa ih onda brže-bolje skidate), a o mladolikom izgledu i da ne govorimo. Ipak, čini se da ovaj imperativ mladolikog izgleda najviše polazi za rukom zvezdama koje podmlađivanje ne opterećuje, što je i logično, jer se one ne opterećuju svojim izgledom, koliko im je važno da vode zdrav i normalan život. Neke su odavno u pedesetim godinama života, druge su tek ušle u četrdesete ili su na pragu pedesetih, ali i jedne i druge izgledaju kao nisu prešle ni dan 30. Da vas ne bismo više držali u neizvesnosti otkrivamo vam kako da izgledate mlađe po uzoru na nešto starije holivudske zvezde.

Prelepa glumica Hale Beri polako ulazi u 50. godinu života, a izgleda bukvalno kao devojčica. U čemu je njena tajna? Pre svega, Hale nastoji da spava punih osam sati tokom noći, jer smatra da je san izuzetno važan za vitalnost organizma i lep izgled kože. Doručak ne može da zamisli bez čaše voćnog soka, koji pije svakog jutra, dok je iz svoje ishrane potpuno izbacila brzu hranu i slatkiše. Još jedan savet za mladolik izgled ove prelepe glumice glasi – izdvojite 45 minuta za vežbanje svakoga dana i videćete kako ćete se odmah osećati bolje.

naucite od starijih zvezda kako da izgledate mladje 1 Naučite od STARIJIH zvezda kako da izgledate mlađe

Iako ima 47 godina, glumica Kejt Blanšet izgleda mlađe od mnogih devojaka. Tajna se krije u tome što Kejt nastoji da svakoga dana u ishranu uvrsti tri limuna, bilo u sirovom obliku, bilo kao limunadu, a osim toga izbegava da neumereno koristi kozmetiku i šminku. Kada je o njenom telu reč, Kejt redovno ide na masaže, a dva puta nedeljno sebi priušti i odlazak u saunu, zarad potpunog okrepljenja.

naucite od starijih zvezda kako da izgledate mladje 2 Naučite od STARIJIH zvezda kako da izgledate mlađe
Comments