Popularna Samanta iz serije “Seks i grad”, glumica Kim Katral, nedavno je napunila 60 godina, a i dalje izgleda podjednako privlačno i atraktivno. Ako se pitate kako joj to polazi za rukom, reći ćemo vam da Kim broji kalorije koje unosi tokom ishrane, da ispija biljne čajeve u velikim količinama u toku dana, dok kožu neguje tako što svako tuširanje završava hladnom vodom, a uz to redovno pliva i surfuje.

naucite od starijih zvezda kako da izgledate mladje 5 Naučite od STARIJIH zvezda kako da izgledate mlađe

Najmlađa na ovoj listi, južnoafrička lepotica Šarliz Teron, nesumnjivo je jedna od najlepših žena svih vremena. Iako je već ušla u 41. godinu života, ona izgleda kao na početku svoje glumačke karijere, jer njoj vreme jednostavno ne može ništa. Međutim, Šarliz mnogo pažnje posvećuje svojoj ishrani i svakodnevnim aktivnostima, pa zato u svaki svoj obrok uključuje zeleno povrće, dok svakodnevno praktikuje i džogiranje, jogu, a neretko i golf.

naucite od starijih zvezda kako da izgledate mladje 6 Naučite od STARIJIH zvezda kako da izgledate mlađe

Pročitajte još i ovo:

15 poznatih dama nam pokazuje da je PRIRODNI look ipak najlepši!

Da li poznatim lepoticama bolje pristaje prirodna ili farbana boja kose? (GALERIJA)

Šminka poznatih: Budi SEKSI i ZAVODLJIVA na prvom sastanku

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: k-poli.livejournal.com, thefashionisers.blogspot.com, gotceleb.com, models.com, us.fashionnetwork.com, liveinternet.ru, likenews.ro

Jasna Đorđević

Comments