Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/3

Prva stavka na listi mojih novogodišnjih odluka jeste – da budem srećna. Mislim, dobro… Lako je reć i odlučiti “hej, od danas ću uvek biti srećna”, a svi smo svesni toga da nije tako lako to i postići. Toliko je stvari koje nas svakodnevno truju i opterećuju, a kada shvatiš da ispunjavaš sve samo ne ovu najvažniju novogodišnju odluku – kasno je. Shvataš da nisi srećna.

Ipak, iako je to stanje duha, lični osećaj i “mindset” na kojem sama moraš da radiš, postoje naučno dokazani načini kako ovaj lepršavi osećaj možeš da održavaš iz dana u dan i – uvek budeš srećna. Na primer:

Budi srećna zbog onoga što imaš i stalno podsećaj sebe na to. Jedno istraživanje je dokazalo da ljudi koji svakog dana beleže šta je to što ih je usrećilo tog dana imaju mnogo vedriji pogled na život i svet u odnosu na one koji nisu razmišljali o svom životu na taj način. Dakle, svakog dana, na kraju dana, upiši u svoj “dnevnik sreće” šta je ono zbog čega si se osećala lepo i na taj način stalno podsećaj sebe da je sreća u malim stvarima. Sigurno ćeš se osećati bolje! I da, u sreću se računa čak i to što nisi kasnila na posao!

Budi kreativna. Još jedna naučno dokazana tvrdnja – žene koje se bave bilo kojom vrstom umetnosti su mnogo srećnije od onih koje ne rade ništa kreativno. Piši, crtaj, slikaj, boji, pravi… Šta god da te ispunjava, smiruje, opušta i puni tim divnim osećajem sreće – radi!

sreća 3 Nauka otkriva: Kako da zaista budeš srećna?

Editors choice