Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/3

Nikad nije kasno za veliko čišćenje i rasterećivanje, ali čim pređeš dvadesetu, život postaje brži, zahtevniji, kompleksniji i komplikovaniji i nailaziš na sve ozbiljnije probleme i prepreke. Počinješ da prepoznaješ potrebu da sve pojednostaviš, da učiniš sama sve što možeš da ne komplikuješ stvari dodatno, jer raste i potreba za mirom i vremenom koje ti treba za sebe. Zato počni na vreme da odbacuješ ono što je suvišno.

Vikend više nije vreme koje ćeš provesti noću u provodu, a danju u mamurluku – vikend može i konstruktivno da se isplanira i da se provede u prirodi, umesto u uništavanju jetre.

Moda je isto što i brza hrana – prestani da kupuješ moderne krpice, knjige, ukrase i da stavljaš na sebe boje koje su moderne ove sezone. Do tridesete bi već trebalo da imaš izgrađen svoj stil, da ceniš kvalitet i da poznaješ trajne vrednosti.

View this post on Instagram

#mood70s

A post shared by #Mood70s (@mood70s) on

Potreban ti je redovan san – vreme u kome si mogla noćima da ne spavaš više od par sati i danima da jurcaš, ne samo da je prošlo, nego počinju i posledice da se pojavljuju. Zdrav san treba da ti postane prioritet u brizi o svom zdravlju.

Dovoljno si zrela da možeš da testiraš svoju odgovornost i da postigneš da ti više ni jedna kućna biljka ne uvene i ne osuši se. Staranje o biljkama – iako ih ne voliš preterano, dobra je mentalna priprema za sve druge obaveze oko nečije dobrobiti, koje će te smarati u životu.

Editors choice