Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Nikad nije kasno za veliko čišćenje i rasterećivanje, ali čim pređeš dvadesetu, život postaje brži, zahtevniji, kompleksniji i komplikovaniji i nailaziš na sve ozbiljnije probleme i prepreke. Počinješ da prepoznaješ potrebu da sve pojednostaviš, da učiniš sama sve što možeš da ne komplikuješ stvari dodatno, jer raste i potreba za mirom i vremenom koje ti treba za sebe. Zato počni na vreme da odbacuješ ono što je suvišno.

Vikend više nije vreme koje ćeš provesti noću u provodu, a danju u mamurluku – vikend može i konstruktivno da se isplanira i da se provede u prirodi, umesto u uništavanju jetre.

Moda je isto što i brza hrana – prestani da kupuješ moderne krpice, knjige, ukrase i da stavljaš na sebe boje koje su moderne ove sezone. Do tridesete bi već trebalo da imaš izgrađen svoj stil, da ceniš kvalitet i da poznaješ trajne vrednosti.

View this post on Instagram

#mood70s

A post shared by #Mood70s (@mood70s) on

Potreban ti je redovan san – vreme u kome si mogla noćima da ne spavaš više od par sati i danima da jurcaš, ne samo da je prošlo, nego počinju i posledice da se pojavljuju. Zdrav san treba da ti postane prioritet u brizi o svom zdravlju.

Dovoljno si zrela da možeš da testiraš svoju odgovornost i da postigneš da ti više ni jedna kućna biljka ne uvene i ne osuši se. Staranje o biljkama – iako ih ne voliš preterano, dobra je mentalna priprema za sve druge obaveze oko nečije dobrobiti, koje će te smarati u životu.

Editors choice