Svima nam dođe period kada se prosto ulenjimo i mrzi nas da vodimo računa o svom izgledu. Počinje da nam bude važnije da se osećamo prijatno i udobno, nego da izgledamo lepo. Više volimo da ujutru spavamo duže, nego da se šminkamo pre posla. Mislimo da smo mnogo “kul” ako nosimo oversized košulje, a zapravo smo to “maznule” svom tati ili dečku jer nam je ormar prazan, korpa za prljav veš puna, a veš nikako da se sam opere. Hm, da, možda zvuči fuj, ali to je surova realnost mnogih, po pitanju mode, lenjih devojaka. I koliko god nam se činilo da su ovaj naš ležrni i “mnogo me briga” stav i izgled urbani, atraktivni i zanimljivi, žao mi je, ali u većini slučajeva – ne, nisu.

Dakle, žensko ste. Saberite se. Ne budite lenje i počnite ponovo da se sređujete. Ponovo u sebi probudite kraljicu stila koju zapravo ne znate ni zašto ste je pustile da zaspi. Zbog sebe, ni zbog koga drugog. Verujte, nije teško, samo vam je potrebna malo bolja organizacija.

Planirajte unapred

Zaista vam ništa ne znači da deset minuta pre spavanja osmislite šta ćete sutradan da obučete. Odmah spremite svoju kombinaciju i onda ćete ujutru zaista moći da spavate duže. Ako baš nemate ideju, posavetujte se sa prijateljicom, ali verujem da zaista nije teško odabrati par pantalona i majicu koje ćete kasnije upotpuniti zanimljivim detaljima. Upravo će oni učiniti da ne izgledate lenjo već, naprotiv, stilizovano i moderno. I zaista atraktivno!

moda 1 Ne budite lenje, ponovo probudite u sebi KRALJICU stila!

“Prečešljajte” sve svoje stvari

I izbacite ono što je višak. A višak je sve što vam je preveliko ili premalo ili što na bilo koji drugi način vama ne odgovara ili ne stoji. Nemojte biti striktno vezane za stvari već budite iskrene prema sebi – kada ste poslednji put obukle tu suknju? Ne sećate se jer je i ne nosite jer vam je prekratka, pa vam noge u njoj izgledaju očajno? E da, o tome vam pričam. Pravac kanta za đubre.

moda 2 Ne budite lenje, ponovo probudite u sebi KRALJICU stila!

Ne morate se odreći oversized stvari

Samo naučite da ih kombinujete kako treba. Na primer, obožavate svoje vrećaste pantalone? U redu, ali nemojte ih pošto-poto nositi samo sa patikama i još jednim vrećastim komadom odeće. Umesto toga, patik zamenite vrtoglavim potpeticama, a oversized košulju ili majicu kratkim, uskim topom. Seksi!

moda 3 Ne budite lenje, ponovo probudite u sebi KRALJICU stila!
Comments