Istražujte

Ako niste baš vične osmišljavanju zanimljiv autfita i nemate preterano izraženi osećaj za modu, to je sasvim u redu i nije ništa sramotno. Niti je razlog da budete nemarne i zapuštene. Istražujte! Pronađite inspiraciju za odevne kombinacije koje će odgovarati vašem ukusu i senzibilitetu. Makar na Instagramu možete pronaći svašta.

moda 4 Ne budite lenje, ponovo probudite u sebi KRALJICU stila!

Vodite računa o svojim stvarima

Redovno perite stvari, slažite ih kako treba, kačite na ofinger… Kada znate da vam je sva odeća čista, uredna i na svom mestu, lako ćete uveče pred spavanje osmisliti savršeni autfit. Jednostavno, imaćete veći izbor.

moda 5 Ne budite lenje, ponovo probudite u sebi KRALJICU stila!

Podsetite se svih svojih modnih “izleta”

Kako ćete najlakše uočiti da ste postale lenje i nemarne? Pa, tako što ćete pogledati svoje stare fotografije. Naravno, nećete svakom svom izdanju naći manu, ali sve one fotografije spontanih izlazaka u grad sa prljavom kosom vezanom u rep, bez šminke a sa velikim podočnjacima i u pogužvanoj odeći ukazaće vam na to kakav utisk ostavljate na druge. Horor, zar ne? Ne dozvolite sebi da vam se to ponovo desi!

moda 6 Ne budite lenje, ponovo probudite u sebi KRALJICU stila!

Lenjost je u redu, ali ponekad

Naravno da nećete uvek biti tip-top nalickane i doterane. Nije ni to poenta. Neka vikend bude deo nedelje kada ćete sebi dozvoliti sve, ali svim ostalim danima kada negde idete i nešto radite, uložite makar malo truda da izgledate lepo i doterano. Zaista nije teško, a garantujemo da ćete se i same mnogo bolje osećati.

moda 7 Ne budite lenje, ponovo probudite u sebi KRALJICU stila!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.popsugar.com

Ivana Tomić

Comments