Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Povratak 90-ih: Tri stvari koje treba da znaš o dekadi koja je kršila sva modna pravila

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Svi pričaju o IPL-u, a ti još uvek koristiš brijač?!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Imaš problema sa komunikacijom? Uspostavljanje kontakata ti ne ide od ruke? Vreme je da se zapitaš da li je problem samo u tebi? Ako se ti svojski trudiš da privučeš nečiju pažnju, a druga strana ne odgovara, onda to jednostavno nije tvoja krivica. Jeste da je ponekad potrebno malo više vremena da nečiji šarm ispliva na površinu, ali važnije od svega je da taj šarm bude prepoznat sa druge strane. Sve ovo vodi samo jednoj stvari, znakovima koji pokazuju da se nekome ne dopadaš. A evo i koji su to znaci.

Laž, laž, laž…

Kada se nekome ne dopadaš on se u stvari ne oseća dužnim da ti govori istinu i bude iskren prema tebi. Da pojasnim: što bi trošio energiju objašnjavajući ti neke stvari, a još više poveravajući ti se. Pre bi te slagao, nego rekao istinu, ili sakrio svoju tugu iza lažnog osmeha. Hm, kako provaliti laž? Naučite govor tela. Pokreti, ma koliko bili slučajni ili ne, otkrivaju kakve su namere i postupci onoga ko govori. Pa ako skreće pogled, lomi ruke, gleda u stranu, pokriva usta rukama, dodiruje nos ili vrat, znaćeš da je u pitanju lažljivac. Tačnije, osoba kojoj ne bi trebalo poveriti svoja osećanja. Znaće kako da se poigra sa njima.

Slika 153 Ne dopadaš mi se, indirektno rečeno

Odredi kom krugu koji ljudi pripadaju

Kako si, šta radiš?

Kada je nekoj osobi stalo do tebe, ovo pitanje je ponekad suvišno, jer je u sve upućena. Zna šta radiš, već po izrazu lica oseća je l’ sve u redu s tobom. Svakodnevno nekoga iz ljubaznosti i kurtoazije pitamo kako je i ne očekujući iskren ili iscrpan odgovor. Normalno je da očekujemo: “Dobro je, životarim.” Neko čak i ne odgovori. Osoba koja ne odgovori ili samo promumla reč-dve sigurno ne bi poželela da priča sa vama o nekim intimnijim stvarima. To je dovoljan znak da se ne zanosite umiljavajući se takvim osobama ili laskajući im.

slika 230 Ne dopadaš mi se, indirektno rečeno

Ne zanima me šta misliš

Prljavi flert

Ako ta osoba neprestano flertuje sa vašim prijateljem, onda je to znak da dopadanje nije uzvraćeno. Kada priča s tobom, a prikrajkom oka posmatra nju/njega, znaj da to nije to. Šta sve uključuje flert? Smeškanje, dodirivanje te osobe, kao slučajno. Biti fizički pored te osobe, a obraćati pažnju na nekog drugog.

Slika 337 Ne dopadaš mi se, indirektno rečeno

Maženje ispod stola sa njegovim drugom dok traje razgovor

Arogancija kao odgovor sama po sebi

Ako uvek pronađe način da ti se ruga, podsmeva i od tvojih namera pravi šale, onda mu se baš i ne dopadaš. Ruganje u privatnosti i nije toliko strašno, ali ako je u javnosti, to znači da baš nikako ne stvaraš leptiriće u njegovom stomaku. Kada je neko arogantan, indirektno ti daje znak da je suviše dobar za tebe.

Slika 425 Ne dopadaš mi se, indirektno rečeno

Preznojio se da bi dobio trenutak tvoje pažnje

Ne poziva te na izlazak?

Dopisujete se već neko vreme, kako preko neta, tako i preko telefona, ipak tog dugoočekivanog poziva za dejt još uvek nema. U čemu je problem, pitaš se? Hah, možda mu se nisi dovoljno dopala da bi poželeo nešto više od neobaveznog ćaskanja i ubijanja dosade s tobom.

Slika 518 Ne dopadaš mi se, indirektno rečeno

Iz aviona se vidi da smo dva suprotna sveta

Izvori fotografije: paintmechic.blogspot.com, tumblr.com, mylifeisbrilliant.com


Violeta Stojanović, student novinarstva, ide kroz život sa velikom željom da napreduje i voljom da svoj optimizam širi na druge. Najveće bogatstvo su joj dve rođene sestre. Uvek spremna da podari osmeh i toplu reč, a sa vama bi da deli i najdublje misli i osećanja. Uživa u dobroj muzici, filmovima, divi se umetnosti.

Editors choice