Centar za razvoj ideja peti put organizuje konferenciju Fabrika mladih preduzetnika, u subotu 14. decembra u svečanoj sali Gradske opštine Vračar (Njegoševa 77) od 11 do 16 časova. Delegati će imati priliku da kroz niz prezentacija i panel diskusiju upoznaju mlade i uspešne preduzetnike i njihov razvojni put, ali i da steknu neophodno samopouzdanje kako bi se i sami upustili u preduzetnički poduhvat.

Tema ovogodišnje konferencije je preduzetništvo u uslužnim delatnostima i značaj formalnog i neformalnog obrazovanja u samostalnom poslovanju. Predavači i panelisti koji će govoriti na konferenciji dolaze iz oblasti IT-a, marketinga, dizajna, knjigovodstva, konsaltinga, prava i obrazovanja. Govornici poseduju zavidno preduzetničko iskustvo i spremni su da ga podele kako bi pomogli budućim preduzetnicima da pobede strahove i hrabro krenu istim putem. Važan deo konferencije predstavlja međusobno povezivanje učesnika, predavača i panelista. Priliku za razmenu ideja i iskustava delegati će imati tokom pauza između izlaganja.

Kako biste se prijavili za učešće na Konferenciji, potrebno je da popunite formular koji se nalazi na sledećm linku –PRIJAVA.

Nakon pristigle prijave, delegati dobijaju mejl sa uputstvom za uplatu kotizacije.
Cena kontizacije za celodnevni događaj iznosi 600 dinara i uključuje:
– Prisustvo događaju;
– Paket materijala za delegate;
– Posluženje i osveženje tokom događaja;

Po evidentiranju uplate, delegati dobijaju potvrdu o učešću putem e-maila. Broj mesta je ograničen, a prijave su otvorene do popunjavanja kapaciteta sale.

Imena predavača i panelista biće predstavljena u narednim danima na sajtu Razvoj ideja i stranicama Centra za razvoj ideja na društvenim mrežama:
– Facebook 
– Instagram 
– LinkedIn 

Požurite i obezbedite svoje mesto!

Insta FMP19.4 e1575627957975 Ne propusti: Konferencija Fabrika Mladih Preduzetnika 2019.
Comments