Dragana Jovanović, renomirani life, helath & business kouč i trener za lični razvoj ponovo okuplja žene svih generacija na svom besplatnom javnom događaju “Dan za Vas” koji se ovoga puta održava u nedelju, 19. marta, na temu “Kako izgraditi lični brend”.

dan za vas 1 Ne propustite BESPLATAN događaj za žene Dan za Vas!

Događaj se održava u trajanju od 10:00 do 14:00 časova na lokaciji hotela “Tulip Inn Putnik” Belgrade, Palmira Toljatija br. 9, Novi Beograd, a svi sadržaji “Dana za Vas” u potpunosti su besplatni za sve polaznice.

“Da li ste se ikada zapitali kakav ustisak ostavljate na druge ljude? Šta ljudi povezuju sa vašim imenom? U digitalnom vremenu u kome živimo više nije pitanje da li imamo lični brend, jer svi ga imamo, već da li upravljamo njime i svesno ga razvijamo. Zašto je važno da kreiramo svoj lični brend, kako da istaknemo svoju autentičnost koja nas čini prepoznatljivim, kako nas lični brend izdvaja u masi drugih koji ga nisu izgradili, kako sigurno da prezentujemo ono što želimo su neke od tema o kojima ću govoriti na ‘Danu za Vas’ zajedno sa svojim prijateljima i kolegema”, najavila je pedstojeći “Dan za Vas”, Dragana Jovanović, koja će događaj otvoriti svojim seminarom “Uspeh i autentičnost” i uvesti učesnice u temu vlastitog iskustva u kreiranju ličnog brenda.

dan za vas 2 Ne propustite BESPLATAN događaj za žene Dan za Vas!

Uz Draganu Jovanović, svoja će izlaganja i radionice na “Danu za Vas” održati i brojni zanimljivi predavči – Saša Simović, PR menadžerka, Aleksandra Radić, HR menadžerka u Fondaciji “Novaka Đokovića” i Ivan Tomić, poznati glumac čije su radionice javnog nastupa sve traženije.

Učesnice će imati priliku da interaktivno učestvuju u svim radionicama i da se druže s predavačima, uz poklone dm –a, Drogerie markta Srbija i osveženja MgMivele i Grand Arome.

dan za vas 3 Ne propustite BESPLATAN događaj za žene Dan za Vas!

Inače, kroz događaj “Dan za Vas” koji je kreiran po autorskom Body & Soul konceptu Dragane Jovanović i ima za cilj da skene pažnju ženama na važnost ličnog razvoja i brige o sebi, do sada je prošlo oko 7000 žena, a predstojeći događaj je 22. u nizu.

Više o događaju Dan za Vas i radu Dragane Jovanović potražite na njenoj službenoj web stranici: draganajovanovic-bodysoul.com.
Prijave za “Dan za Vas” su i dalje u toku, a prijava je obavezna na e-mail: lifecentar.danzavas@gmail.com.

Comments