Izaberi ovu BOJU ako želiš da deluješ SAMOUVERENO i COOL!

Samo za prave HEDONISTE: Kako da napraviš najbolju KAFU ikad!

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Ne propustite BESPLATAN događaj za žene “Dan za Vas”!

Ne propustite BESPLATAN događaj za žene “Dan za Vas”!

Dragana Jovanović, renomirani life, helath & business kouč i trener za lični razvoj ponovo okuplja žene svih generacija na svom besplatnom javnom događaju “Dan za Vas” koji se ovoga puta održava u nedelju, 19. marta, na temu “Kako izgraditi lični brend”.

dan za vas 1 Ne propustite BESPLATAN događaj za žene Dan za Vas!

Događaj se održava u trajanju od 10:00 do 14:00 časova na lokaciji hotela “Tulip Inn Putnik” Belgrade, Palmira Toljatija br. 9, Novi Beograd, a svi sadržaji “Dana za Vas” u potpunosti su besplatni za sve polaznice.

“Da li ste se ikada zapitali kakav ustisak ostavljate na druge ljude? Šta ljudi povezuju sa vašim imenom? U digitalnom vremenu u kome živimo više nije pitanje da li imamo lični brend, jer svi ga imamo, već da li upravljamo njime i svesno ga razvijamo. Zašto je važno da kreiramo svoj lični brend, kako da istaknemo svoju autentičnost koja nas čini prepoznatljivim, kako nas lični brend izdvaja u masi drugih koji ga nisu izgradili, kako sigurno da prezentujemo ono što želimo su neke od tema o kojima ću govoriti na ‘Danu za Vas’ zajedno sa svojim prijateljima i kolegema”, najavila je pedstojeći “Dan za Vas”, Dragana Jovanović, koja će događaj otvoriti svojim seminarom “Uspeh i autentičnost” i uvesti učesnice u temu vlastitog iskustva u kreiranju ličnog brenda.

dan za vas 2 Ne propustite BESPLATAN događaj za žene Dan za Vas!

Uz Draganu Jovanović, svoja će izlaganja i radionice na “Danu za Vas” održati i brojni zanimljivi predavči – Saša Simović, PR menadžerka, Aleksandra Radić, HR menadžerka u Fondaciji “Novaka Đokovića” i Ivan Tomić, poznati glumac čije su radionice javnog nastupa sve traženije.

Učesnice će imati priliku da interaktivno učestvuju u svim radionicama i da se druže s predavačima, uz poklone dm –a, Drogerie markta Srbija i osveženja MgMivele i Grand Arome.

dan za vas 3 Ne propustite BESPLATAN događaj za žene Dan za Vas!

Inače, kroz događaj “Dan za Vas” koji je kreiran po autorskom Body & Soul konceptu Dragane Jovanović i ima za cilj da skene pažnju ženama na važnost ličnog razvoja i brige o sebi, do sada je prošlo oko 7000 žena, a predstojeći događaj je 22. u nizu.

Više o događaju Dan za Vas i radu Dragane Jovanović potražite na njenoj službenoj web stranici: draganajovanovic-bodysoul.com.
Prijave za “Dan za Vas” su i dalje u toku, a prijava je obavezna na e-mail: lifecentar.danzavas@gmail.com.

Editors choice