#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

6 makeup proizvoda kojima treba da osvežiš svoj neseser

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Dragana Jovanović, renomirani life, helath & business kouč i trener za lični razvoj ponovo okuplja žene svih generacija na svom besplatnom javnom događaju “Dan za Vas” koji se ovoga puta održava u nedelju, 19. marta, na temu “Kako izgraditi lični brend”.

dan za vas 1 Ne propustite BESPLATAN događaj za žene Dan za Vas!

Događaj se održava u trajanju od 10:00 do 14:00 časova na lokaciji hotela “Tulip Inn Putnik” Belgrade, Palmira Toljatija br. 9, Novi Beograd, a svi sadržaji “Dana za Vas” u potpunosti su besplatni za sve polaznice.

“Da li ste se ikada zapitali kakav ustisak ostavljate na druge ljude? Šta ljudi povezuju sa vašim imenom? U digitalnom vremenu u kome živimo više nije pitanje da li imamo lični brend, jer svi ga imamo, već da li upravljamo njime i svesno ga razvijamo. Zašto je važno da kreiramo svoj lični brend, kako da istaknemo svoju autentičnost koja nas čini prepoznatljivim, kako nas lični brend izdvaja u masi drugih koji ga nisu izgradili, kako sigurno da prezentujemo ono što želimo su neke od tema o kojima ću govoriti na ‘Danu za Vas’ zajedno sa svojim prijateljima i kolegema”, najavila je pedstojeći “Dan za Vas”, Dragana Jovanović, koja će događaj otvoriti svojim seminarom “Uspeh i autentičnost” i uvesti učesnice u temu vlastitog iskustva u kreiranju ličnog brenda.

dan za vas 2 Ne propustite BESPLATAN događaj za žene Dan za Vas!

Uz Draganu Jovanović, svoja će izlaganja i radionice na “Danu za Vas” održati i brojni zanimljivi predavči – Saša Simović, PR menadžerka, Aleksandra Radić, HR menadžerka u Fondaciji “Novaka Đokovića” i Ivan Tomić, poznati glumac čije su radionice javnog nastupa sve traženije.

Učesnice će imati priliku da interaktivno učestvuju u svim radionicama i da se druže s predavačima, uz poklone dm –a, Drogerie markta Srbija i osveženja MgMivele i Grand Arome.

dan za vas 3 Ne propustite BESPLATAN događaj za žene Dan za Vas!

Inače, kroz događaj “Dan za Vas” koji je kreiran po autorskom Body & Soul konceptu Dragane Jovanović i ima za cilj da skene pažnju ženama na važnost ličnog razvoja i brige o sebi, do sada je prošlo oko 7000 žena, a predstojeći događaj je 22. u nizu.

Više o događaju Dan za Vas i radu Dragane Jovanović potražite na njenoj službenoj web stranici: draganajovanovic-bodysoul.com.
Prijave za “Dan za Vas” su i dalje u toku, a prijava je obavezna na e-mail: lifecentar.danzavas@gmail.com.

Editors choice