Svi ste pozvani na online promo čas Kundalini joge u ponedeljak, 23.januara od 19h. Ulaskom na OVAJ link iz vašeg doma, naćićete se u sali gde će Nataša Vukoje, učitelj Kundalini joge, praktičar rekonekcije i trener za lični razvoj, raditi sa vama. ONLINE časovi Kundalini joge su potpuno identični kao i kada ih uživo radite, jer Nataša sve radi sa vama iz svog stana.

Za sve vas koji želite da praktikujete Kundalini jogu sa sertifikovanim joga učiteljom Natašom Vukoje, ojačate čitavu muskalaturu, ali i duh, pozitivno vibrirate, promenite loše navike, podstaknete sebe na promene, i sve to u toplini svog doma, idealan izbor su – ONLINE časovi.

natasa vukoje kundalini joga 1 Ne propustite online PROMO čas Kundalini joge!

Po kom principu funkcionišu ONLINE casovi Kundalini joge?

Mnogo je jednostavnije nego što mislite, dobijate link na koji samo treba da kliknete i direktno se konektujete u salu za vežbanje. To možete učiniti na tabletu, mobilnom telefonu, kompjuteru… Važno je napomenuti da ONLINE časovi Kundalini joge funkcionišu potpuno indentično kao da radite uživo. Moderno doba nameće mnogo obaveza, kuća, porodica, sef, fakultet.. Ponekad imamo osećaj da želimo da se posvetimo sebi, ali ne uspevamo da se organizujemo. Upravo tada su rešenje ONLINE časovi, jer vežbate od kuce, relaksirani i usmereni samo na sebe i svoju energiju.

Sta čini Kundalini jogu?

Kundalini jogu čine dobro odabrane statičke poze (asane), dinamični pokreti, vežbe disanja, meditacije, pevanje mantri. Praktikovanje Kundalini joge će vam pomoći da balansirate vaš endokrini sistem i da ojačate vaš nervni sistem, da otkrijete vaše stvaralačke sposobnosti. Ono što je specifično za Kundalini jogu, je to da ne postoji idealna poza, ne postoji ispravljanje i korigovanje za vreme rada. Za praktikovanje Kundalini joge nije potrebno nikakvo predhodno iskustvo Uz sve instrukcije učitelja za vreme časa fokusirani ste na sebe, na svoje telo i ono sto se dešava u vama. Suština je samo u vama, u pomeranju granica, uklanjanju blokada, povezivanju sa najčistijim delom vašeg bića. Više o Kundalini jogi mozete naći na sajtu www.natasavukoje.com/kundalini-joga/.

natasa vukoje kundalini joga 3 Ne propustite online PROMO čas Kundalini joge!

Ko je Nataša Vukoje?

Nataša Vukoje je učitelj Kundalini joge, praktičar rekonekcije i rekonektivnog isceljivanja i trener za lični razvoj. Posle uspešne košarkaške karijere, okrenula se psihologiji i alternativnoj medicini, i sada je jedan od prvih učitelja Kundalini joge na našim prostorima. Jedini je učitelj u nasoj zemlji koji radi na principu praktikovanja ONLINE joge.

Natašin rad se takođe zasniva i na individualnom i grupnom radu sa klijentima, organizovanju različitih radionica, seminara, i uređivanju sajta koji zauzima posebno mesto među konceptima zdravog života u Srbiji.  Više informacija ponađite na sajtu www.natasavukoje.com.

Comments