Hot topics

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

TREND ALERT: #musthave patike za novu sezonu

Zabavne stvari koje moraš da uradiš ove jeseni!

Rick Owens – Iggy Pop modnog dizajna

Nema potrebe da čekaš Novu godinu: 4 razloga zbog kojih je bolje doneti jesenje odluke

SS20 Favourite: Punđa koja je obeležila #streetstyle izdanja tokom nedelja mode

Modna retrospektiva: Priče koje se kriju iza svake Dior Couture kolekcije Johna Galliana

Novi minimal: Umeće dekorisanja enterijera po ugledu na poznate influensere

10 najboljih poslovnih saveta za milenijalce

1/4

ovan2111111111111111111121111 Nedeljni horoskop: 06. februar   12. februar

Ako ste u vezi, ova nedelja neće biti baš dobra za vas. Sa partnerom se nećete dobro slagati, tako da je bolje da se malo primirite. Bićete ljubomorni, a to će ugroziti vašu komunikaciju. Ako ste slobodni, uživaćete u pažnji osoba suprotnog pola, naročito od strane Bikova, Lavova, Strelčeva i Riba. Nemojte odmah razmišljati kako bi vaša veza izgledala i naročito nemojte odmah praviti ozbiljne planove. Opustite se i uživajte u neobaveznom flertu. Ovo nije dobar period za finansije, nemojte zajmiti novac.

bik1111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 06. februar   12. februar

Moguće su manje rasprave sa partnerom zbog stresa koji doživljavate na poslu. Razdvojite privatno od poslovnog kako ne biste ugrozili svoju vezu. Slobodni Bikovi će razmišljati o nekoj staroj ljubavi. Moguće je da ćete upoznati osobu koja će vas zapravo podsetiti na tu bivšu ljubav o kojoj ne možete da prestanete da razmišljate. Morate proceniti šta je isplativije: da se i dalje bavite prošlošću ili da krenete dalje. Izuzev manjih stresova, na poslu će vam biti odlično, naročito ako vaš posao ima veze sa inostranstvom ili stranim firmama. Ako vam je potrebna pomoć, obratite se Škorpiji ili Jarcu.

blizanci2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 06. februar   12. februar

Ovo je odlična nedelja za ljubav, bez obzira da li ste u vezi ili slobodni. Sa partnerom ćete uživati kao nikada pre, a ako ste slobodni, moguće je da ćete na svakom koraku upoznavati nove ljude koji će vas zainteresovati. Naročito će vas privući osoba koju ćete upoznati na poslu, ali da bi se tu nešto konkretnije desilo, moraćete malo da se strpite. Na poslu budite pažljivi jer su moguće manje sabotaže ili neprijateljstva. Ako već duže vreme radite na nekom projektu, konačno ćete to uspešno završiti.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice