Hot topics

Kako su milenijalci i generacija Z učinili da počnemo drugačije da gledamo na modu i trendove

Feel&Taste: Ideja za malo drugačiji vikend u Sloveniji

3 najveće prednosti korišćenja kreditne kartice

Da li si znala: Simptomi nedostatka magnezijuma i zašto ne bi trebalo da ih ignorišeš

5 malih rituala za srećniji život by Iva Chu

Kako da pobediš neizvesnost i prevaziđeš strah od budućnosti?

3 styling trika koje žene sa tankom kosom moraju da znaju!

Čista lepota osvaja beauty industriju

#HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Moja rođendanska želja ili kako sam uspela da dobijem više vremena za sebe i svoju porodicu

2/4

rak211111111 1111111111111111 Nedeljni horoskop: 06. februar   12. februar

Rakovi koji su u dužim vezama imaće problema sa partnerom jer se osećaju zapostavljeno već duže vreme. Međutim, čak i ako rešite da uradite nešto po tom pitanju, nećete dobiti odgovarajuću reakciju partnera. Možda je bolje da sačekate. Ako ste slobodni, očekuje vas uzbudljiv vikend! Kada je reč o poslu, najgori period ste ostavili iza sebe. Ipak, i dalje brinete zbog novca i mislite da se borite za nešto čemu se ne nazire kraj. Opustite se i ne uplićite se u probleme drugih ljudi.

lav2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 06. februar   12. februar

Zauzeti Lavovi će možda imati manjih nesuglasica sa svojim partnerom. Ništa strašno. Ako ste slobodni, čini se kao da se zaljubljujete non-stop! Dinamični ste, ne drži vas mesto i željni ste pažnje i avantura. Ovo je odličan period za posao jer se odlično pokazujete na svom radnom mestu, komunikativni ste i koncentrisani. U slučaju da ste nezadovoljni svojim poslom, ovo nije dobar period za promenu radnog mesta. Ako vam je to potrebno, osamite se, razmislite o svemu i poslušajte unutrašnji osećaj.

devica2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 06. februar   12. februar

Zauzete Device će u ovom periodu učvrstiti vezu sa partnerom, tako da se može reći da vam je ovo dobra nedelja za ljubav. Slobodne Device jako privlače Vage ili Jarčevi. Vaš ljubavni život trenutno je vezan za osobu koja je u inostranstvu ili je druge vere. Ako planirate da odete na put, moguće je da ćete upoznati nekoga ko će vas osvojiti. Kada je reč o poslu, polako napredujete pa se i vaše raspoloženje popravlja. Finansijski problemi su iza vas. Nema potrebe da strahujete.

Na sledećim stranama pročitajte horoskop za ostale znakove.

Editors choice