nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 1. april   7. april

LJUBAV: Nije dobro pretvarati se da ste ljubazni, posebno kada osećate intenzivne i snažne emocije za koje, jednostavno, ne postoji način da ih lepo izrazite. Držite se dalje od nepotrebnih sukoba sa partnerom samo zato što ste nestrpljivi zbog sitnih prepreka na koje nailazite. Vaš život se može razvijati drugačije od vaših ideja i planova u ovom periodu, pa nemojte očajavati. Ovo je odlično vreme za bilo koju vrstu putovanja, pa sa partnerom i prijateljima možete otići na izlet ili van zemlje. Slobodni Ovnovi, došlo je proleće, pa se trudite da ne ostajete kod kuće i čitate ili gledate televiziju, već se posvetite društvenim dešavanjima. Nemojte previše verovati ljudima, pogotovo onima koje ste tek upoznali.

POSAO: Budite oprezni u svojim postupcima i postići ćete veliki uspeh. Analizirajte svoje postupke, kao i ciljeve i težnje. Ne brinite, sve što započnete donosi vam korist i prihod, kao i priznanje.

ZDRAVLJE: Emocije vas preplavljuju i savlađuju – sačuvajte realnu perspektivu i pronađite opuštanje i regeneraciju u prirodi, muzici, meditaciji i samoći. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 1. april   7. april

LJUBAV: Trenutno planetarno poravnanje može stvoriti osećaj sukoba sa partnerom, pa pokušajte to da izbegnete, jer neće doneti ništa dobro. Umesto toga, otvoreno s njim razgovarajte. Svima nam je potrebna iskrenost u ovom periodu. Postupajte korak po korak i budite strpljivi. Promena i transformacija mogu izgledati kao pomalo zastrašujući i nesigurni koncepti, ali takođe mogu započeti novu fazu u vašem životu. Ovo je sjajan trenutak da razmislite o tome da se sa partnerom odlučite za određenu akciju – možda biste mogli da se dogovorite da izađete negde gde nikada niste bili, ali ste uvek želeli da idete. Slobodni Bikovi, zabavljajte se, flertujte, izlazite… možda se neki odnos pretvori u nešto stabilnije.

POSAO: Propuštene prilike za materijalizaciju u ovom trenutku idu na vašu štetu, jer uspeh zavisi od vas i ne smete ga sada propustiti. Važno je ne pozajmljivati novac u ovom trenutku. Trenutna astralna energija možda ne ide u prilog pravljenju planova koji postavljaju velike ciljeve.

ZDRAVLJE: Moguća nervoza, napetost, glavobolja. Potrebno vam je da razrešite unutrašnje konflikte da biste mogli da se opustite i odmorite. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 1. april   7. april

LJUBAV: Žurba, posebno u ovom trenutku, može samo da vam naudi. Emocionalno se osećate u harmoniji sa sobom. Uživaćete u vezi uprkos poteškoćama na vašem putu. Pripremite se za neočekivane lične poteškoće, koje ćete lako prevazići. Bićete ljuti na svoje voljene jer će možda ignorisati vaše ideje i planove. Ne postoji vreme kao što je sadašnjost za promene i, da budemo iskreni, promena je jedino u šta možemo da budemo sigurni. Zvezde predlažu putovanje negde na egzotično mesto – možda ono koje ste oduvek želeli da posetite. Slobodni Blizanci, ne okolišite da kontaktirate simpatiju. Jednom se živi. Najgore što može da se desi je da dobijete odričan odgovor, a vi ćete nastaviti dalje.

POSAO: Budite oprezni sa svojim novcem. Vaši poduhvati neće biti dobro cenjeni osim ako ih unapred ne razmotrite. Bavite se problemima koji zahtevaju hitno rešenje.

ZDRAVLJE: Proširite svoja interesovanja u svim životnim aspektima – bavljenje sobom i ličnim razvojem doneće vam jasnoću koja vam je potrebna. Mogući prolazni zdravstveni problemi vezani za kosti i zglobove. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 1. april   7. april

LJUBAV: Pokušajte da budete tolerantni prema mišljenju drugih, pogotovo prema partneru – kom je vaša podrška trenutno od neizmerne važnosti. Naići ćete na poteškoće, ali ostanite smireni i tolerantni. Pod jakim ste uticajem emocija. Putovanja vam sada idu u prilog, pa partneru predložite izlet; možda je baš to ono što vam je oboma potrebno, a prirode i čistog vazduha nikad nije na odmet. Slobodni Rakovi, posvetite se sebi i kreativnom stvaranju, a to će vam doneti opuštanje za kojim, već izvesno vreme, tragate. 

POSAO: Na snazi su početni napori koji će vam odvratiti pažnju od problema i doneti vam budući prosperitet. Moguće je da ćete se suočiti sa neprijateljima koji su postavili cilj da vam pokvare planove. Budite oprezni i pokušajte da izbegnete finansijske gubitke. Nemojte ulagati svoje vreme ako niste dobro razmotrili svoje ciljeve. Uticajni poznanici će vam pomoći u promeni o kojoj razmišljate.

ZDRAVLJE: Umanjite uticaj uma i osnažite svoju intuiciju i osetljivost – to će vam sačuvati nerve i zdravlje u ovom napetom periodu. 

Comments