nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 1. januar – 7. januar

LJUBAV: Merkur je uz vas i pomaže vam u razgovoru o ozbiljnim temama, u međusobnom poveravanju i razumevanju. Sada je vreme da povedete razgovor o teškim stvarima, koje već neko vreme opterećuju partnerski odnos. Lako ćete postići kompromis. Slobodni Ovnovi će biti suviše osetljivi u komunikaciji – može vam se desiti da uvredite nekog ko vam se zapravo sviđa i interesuje vas, jer ste skloni da prasnete i grubo zastupate svoje stavove. Procenite svoje ponašanje, kao i tuđe, spustite loptu, razmislite, pa ćete izbeći greške. 

POSAO: Ukoliko treba da rešavate neke svoje propuste i greške na poslu, budite otvoreni i pošteni, preuzmite odgovornost i ne prebacujte krivicu drugima. Nije vreme za donošenje važnih odluka, nego za završavanje započetog i ispravljanje onoga što je pošlo krivim putem. Budite smireni i strpljivi, pa ćete uspeti da povratite kontrolu i da sve rešite. Krajem nedelje možete se posvetiti pravljenju planova za budućnost. 

ZDRAVLJE: Promene raspoloženja, nervoza, umor – bilo bi idealno da možete makar na kratko da otputujete i promenite sredinu. Odmarajte se, krećite se, ne preskačite obroke. 

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 1. januar – 7. januar

LJUBAV: Pogodan period za zajedničko duhovno istraživanje u partnerskim odnosima – na istoj ste frekvenciji, zanimaju vas iste vrednosti, pa ćete uživati u filozofskim razgovorima i duhovnim praksama, koje budete zajedno otkrili. Zbližićete se i postići emotivni sklad za kojim žudite. Slobodni Bikovi treba da se okrenu sebi u istom filozofskom i duhovnom maniru – produbite svoja saznanja o sebi, istražujte duhovni svet, pronađite izvor stabilnosti u sebi, pa ćete biti spremni za pravi i dubok odnos, kada se odgovarajuća osoba pojavi. 

POSAO: Možete se sresti sa tuđom zavišću i to ne treba da vas čudi. Ne pokušavajte da se odbranite i ne ulazite u rasprave, da ne biste bili izazvani da preterano reagujete. Uložite energiju u važne poslovne pregovore i sastanke i budite otvoreni za nova poslovna poznanstva, koja će vam ubuduće biti važna za poslovni uspeh. Razmotrite pažljivo sve opcije i ne žurite da donesete zaključke i odluke. 

ZDRAVLJE: Umor i pad energije mogu biti povezani sa hormonskim statusom i padom imuniteta. Odmarajte se, pijte čajeve i vitamine i opuštajte se kad god možete. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 1. januar – 7. januar

LJUBAV: Unesite red u svoje misli i osećanja. Preispitajte se – šta stvarno osećate, da li vam je druga osoba zaista potrebna i da li vam je bolje sa njom ili bez nje. Uredite svoje partnerske odnose u skladu sa rezultatima preispitivanja i u tome budite odlučni, ali smireni. Slobodni Blizanci će biti veoma avanturistički raspoloženi, a kad vas obuzme takvo raspoloženje, onda ste neodoljivo zabavni i privlačni. Bićete centar svakog društva, i pažnje i flerta vam neće nedostajati. Ako se pojavi osoba iz prošlosti prema kojoj ste bili nepravedni, izvinite se iskreno. 

POSAO: Bavite se svojim zadacima i završite započeto, stabilizujte ono što ste postigli i dopustite sebi da osetite zadovoljstvo rezultatima iz prethodnog perioda. Ako radite u timu, slušajte i uvažite svoje saradnike, neki od njih imaju više iskustva i znanja od vas, a vi ste u poziciji da nešto važno naučite. Zadržite dobre kolegijalne odnose, pa ćete imati podršku i sledbenike za svoje ideje i planove koje želite da pokrenete. 

ZDRAVLJE: Iskoristite svaki trenutak da predahnete i da se odmorite, da ne biste na kraju dana padali od iscrpljenosti. Uvedite disciplinu i umerenost. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 1. januar – 7. januar

LJUBAV: Moguća su velika ostvarenja u paru – sve što preduzmete zajedno sa voljenom osobom, biće uspešno i plodonosno. Takođe, moguće je i da je partner na putu ka ostvarenju velikog uspeha, a vaša nesebična podrška i pomoć su mu neophodni da bi priveo kraju veliki poduhvat. Slobodni Rakovi mogu doživeti romansu, naročito ako idu na put i imaju prilike da upoznaju nove osobe. Možete se zaljubiti momentalno, ali ne pokušavajte da ubrzate razvoj događaja, samo slušajte svoju intuiciju i pustite da se stvari odvijaju. 

POSAO: Uspešan period za sve koji se bave proizvodnjom i uslugama – možete se suočiti sa konkurencijom, što će vas podstaći da date sve od sebe i kreativno pristupite rešavanju situacije u svoju korist. Budite realni u svojim procenama poslovnih poteza i situacija, ne dozvolite da vam osećanja remete rasuđivanje. 

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, mogući prolazni padovi energije i umor, pa se odmorite svaki put kad osećate da ste preopterećeni. 

Comments