ovan 1 Nedeljni horoskop: 1. maj   7. maj

LJUBAV: Uticaj Venere doprinosi harmoniji u partnerskim odnosima, bolje ćete se razumeti i bićete u stanju da smireno primite ono što vam se ne sviđa i što vam smeta, umesto da burno reagujete. Ukoliko se nađete u situaciji da osećate da ste u pravu, moći ćete da se suzdržite od dokazivanja i isterivanja pravde, što je u ovom periodu najbolja opcija. Slobodni Ovnovi će osećati priliv emotivnog entuzijazma – vaši konktakti i komunikacija sa osobama koje posmatrate kao potencijalne partnere, dobiće romantičan ton i neke simpatije će se pojačati (a neke se ugasiti). Nemojte žuriti da započnete vezu, pustite da se stvari razvijaju.

POSAO: Možda ćete morati brzo da prilagođavate i menjate svoje planove, što će vam dati šansu da se istaknete svojom sposobnošću da stvari povežete i podelite na segmente, uključujući kolege i saradnike. Budite oprezni kada proveravate dokumentaciju koja se tiče finansija i prihoda.

ZDRAVLJE: Može vas stići “prolećni umor”, koji će zameniti dosadašnju nervozu i potrebu da trošite višak energije. Dozvolite sebi da se najzad naspavate.

bik 1 Nedeljni horoskop: 1. maj   7. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima će vam najviše prijati mogućnost da se malo distancirate i usamite – ukoliko ne živite sa svojim partnerom, to će vam u ovom periodu delovati idealno. Vodite računa o tome kako ćete to iskomunicirati sa partnerom, da se ne bi uvredio i posumnjao u vaša osećanja. Slobodni Bikovi će biti sentimentalni u odnosu na prošlost – moguće da će vam se “slučajno” pojaviti neka osoba iz prošlosti, pa čak i da ćete se ponovo upustiti u vezu sa bivšim partnerom. Zvezde ne predviđaju trajnost u obnavljanju bivših veza, ali to je lekcija koju ćete ovaj put savladati – preispitivanje vam svakako predstoji.

POSAO: Budite strpljivi i smireni u ovom periodu, pa ćete bez napora pokrenuti profitabilne poslove. To je uputstvo koji ćete teško ispoštovati, jer ćete biti veoma napeti i skloni da brzate i “sečete” samo da biste prekratili svoju napetost. Ipak, odlučujuće za vas je da se suzdržite od naglih postupaka i odluka. Ukoliko se bavite kreativnim poslom, lakše ćete kanalisati svoju energiju, ali vodite računa o svom temperamentu i ne slušajte savete koji podržavaju ishitrenost.

ZDRAVLJE: Nastavite da se odgovorno ponašate i brinete o sebi, ne iscrpljujte se da vam ne bi opao imunitet, i vodite računa o tome šta jedete.

blizanci 1 Nedeljni horoskop: 1. maj   7. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima predstoji harmoničan period – ukoliko ste u odnosu u kome postoje duboka osećanja i povezanost, doživećete nove nivoe te povezanosti i bićete nesebični u davanju sebe. Ukoliko se vaš odnos temelji na nekim drugim vrednostima, takođe ćete biti podstaknuti da se zbližite i posvetite partneru. Slobodni Blizanci će biti zaintrigirani nepoznatim i potrebom da otkriju i shvate ono što im je do sada bilo neshvatljivo i daleko. Ta energija će ih privući osobama koje će doživeti kao intrigantne i tajnovite, ili upućene u saznanja koja ih zanimaju. Ne žurite da uletite u takav odnos, budite odmereni i pokažite istrajnost, na taj način ćete zaslužiti poštovanje, a možda i divljenje.

POSAO: Promene su pred vama, pa budite oprezni i pažljivi – one će vam omogućiti da ispunite odavno započete zadatke, ali držite se svojih principa i to na taktičan način, bez sukobljavanja. Ukoliko se bavite trgovinom, ovaj period je posebno produktivan za vas, a svakako je povoljan trenutak da pokrenete sopstveni posao i da radite za sebe, umesto za druge.

ZDRAVLJE: Sezonske alergije vas mogu mučiti u ovom periodu, pa morate dodatno da vodite računa o sebi – osetljivost vam je povećana (i emotivna i mentalna i fizička) i zato nastojte da živite uredno.

rak 1 Nedeljni horoskop: 1. maj   7. maj

LJUBAV: U partnerskim odnosima nastupa period romantičnog entuzijazma i velike strasti – pravićete velike i dramatične gestove da biste usrećili voljenu osobu i pokazali dubinu i snagu svojih osećanja. Vodite računa da se ne zaigrate sami sa sobom, već da zaista doprete do partnera. Slobodni Rakovi će takođe biti zahvaćeni romantičnim vrtlogom, koji može doneti velike promene. Privući ćete osobe koje će vam doneti nove ideje i mogućnosti, na nivou otkrovenja – sagledaćete svoj život iz potpuno nove perspektive.

POSAO: Planirajte svoj posao tako da se ne preopterećujete zadacima koji vas inspirišu i motivišu, naročito ako su vam neočekivano postavljani. Vi volite inspirativne i spontane akcije, ali radije ostavite sebi vremena da promislite. Sami određujete tempo kojim ćete napredovati, a imate prilike da proširite svoje vidike – samo ako ne reagujete impulsivno.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena dnevne rutine, da biste živnuli i pokrenuli energiju – vaš senzibilitet je ključ vašeg zdravlja i ravnoteže, zato poštujte poruke svog organizma i intuicije.

Na sledećim stranama pročitaj nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments