strelac 1 Nedeljni horoskop: 1. maj   7. maj

LJUBAV: Pogodan period za partnerske odnose. Možete početi da razrađujete zajedničke planove za budućnost i uspeće vam da pronađete zajednički jezik oko nekih ključnih stvari, koje su vas brinule. Slobodni Strelčevi bi mogli da sretnu veoma zanimljivu osobu, prema kojoj će osetiti neodoljivu privlačnost. Zvezde vam savetuju da ne žurite i da sačekate da se malo “ohladite” pre nego što preduzmete sledeći korak – dajte sebi malo vremena, nećete ništa izgubiti.

POSAO: Na poslu nastupaju male, ali obećavajuće promene. Izađite u susret kolegama kojima je potrebna pomoć ili im nedostaje iskustvo. Pokažite saradnju i strpljenje i radite predano – uspeh će vam stići kada dajete sve od sebe. Stižu povoljne vesti o pokretanju nekih planova, koji su bili obustavljeni ili odloženi.

ZDRAVLJE: Pravi je trenutak da se zaputite u teretanu – raspoloženje koje vam je potrebno pronaći ćete u vežbanju na spravama. Zdravlje stabilno.

jarac 1 Nedeljni horoskop: 1. maj   7. maj

LJUBAV: Budite strpljivi sa partnerom, pa ćete bolje razumeti sve aspekte svog ljubavnog života i partnerskog odnosa. Partneru treba malo više vremena da uvidi stvari koje ste vi već shvatili. Slobodni Jarčevi bi mogli da imaju problema sa u susretu sa nepoznatim osobama, zato zadržite distancu i budite taktični. Zanimljivi susreti (koji imaju bolje izglede) su mogući na nekim javnim skupovima, možda vezanim za posao.

POSAO: Budite odgovorni, umereni i konstruktivni, pa ćete uspeti u svakoj vrsti saradnje. Vaše raspoloženje i ponašanje kreira radnu atmosferu, pa zato budite svesni svog uticaja i upotrebite ga za svoje i opšte dobro. Uspećete u svojim zamislima, ukoliko ostanete stabilni i u dobrim odnosima sa saradnicima i klijentima.

ZDRAVLJE: Moguće prolazne tegobe vezane za kičmu ili zglobove. Ako redovno vežbate, možda treba da promenite vrstu vežbi, ili da ih privremeno zamenite laganom šetnjom.

vodolija 1 Nedeljni horoskop: 1. maj   7. maj

LJUBAV: Dobar period da u partnerskim i porodičnim odnosima iskomunicirate neka osetljiva pitanja, koja već duže vreme izbegavate. Možda će vam biti teško da sagledate kako stvari mogu da postanu bolje, ali bliske osobe će vam ukazati na potrebu da se malo prilagodite, ili stavite druge na prvo mesto. Slobodne Vodolije imaju dobru priliku da upoznaju nekog posebnog. Zvezde vam savetuju da odustanete od kontrole i da budete strpljivi. Ukoliko vas neka osoba već neko vreme zanima, sada je trenutak da joj kažete kako se osećate i šta želite.

POSAO: Predstoji vam promena u kojoj vam mogu pomoći uticajna poznanstva. U svakodnevnim poslovima treba da izbegnete haos i neefikasnost pronalaženjem kompromisnih i organizacionih rešenja i uspostavljanjem prioriteta. Budite uporni i strpljivi.

ZDRAVLJE: Pokušajte da umirite nervozu nekom opuštajućom aktivnošću. Moguće glavobolje i nesanica, kao posledica unutrašnje napetosti.

ribe 1 Nedeljni horoskop: 1. maj   7. maj

LJUBAV: U partnerkskom odnosu dobar period za zajednički rast i razvoj – možda kroz neke sadržaje koji vas odnevano zanimaju, ili kroz pravljenje planova za zajedničku budućnost. A moguće je i da ćete napraviti pomak kroz neku problematičnu situaciju. Slobodne Ribe su u ovom periodu veoma otvorene i privlačne – ako prihvatite udvaranje jedne osobe koja ostavlja utisak na vas, možete steći prilično neobično iskustvo, koje će podići vaš doživljaj povezanosti na viši nivo.

POSAO: Razmotrite svoju poziciju logički i nepristrasno, jer će vam takva vrsta analize omogućiti da prepoznate pravi put i način – ukoliko se prepustite besu ili nestrpljenju, naći ćete se “do grla” u problemima, sa kojima ne možete da se izborite. Rešavajte jedno po jedno pitanje, pa ćete napraviti pomak u ostvarenju svojih planova.

ZDRAVLJE: U ovom periodu za vaše zdravlje najvažnija je mentalna stabilnost – održavajte kondiciju, meditirajte, napravite mentalni, emotivni i fizički balans, pa ćete održati potreban nivo energije i vitalnosti.

Naslovna fotografija: instagram.com/bytezza

Brankica Milošević

Comments