nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 10. decembar   16. decembar

LJUBAV: Možda se osećate veoma privučeno određenom osobom, ali niste sigurni u to kako bi trebalo da odgovorite na njene pokušaje. Polako ali sigurno – strpljenje će vam iznedriti samopouzdanje i sigurnost na svakom koraku. Sukobi u porodici nisu predviđeni. Domaća atmosfera će biti opuštena i prijatna. Obradovaće vas vesti o predstojećim srećnim događajima. Rizikujete da upadnete u problematičnu situaciju ako o svojim poduhvatima i planovima ne razgovarate sa ljudima koji su vam bliski. Planete vam daju priliku da zastanete i razmislite da li ste zaista povezani sa pravim ljudima.

POSAO: Uspešan napredak će se desiti svima koji se bave trgovinom. Pazite da ne pogoršate svoje finansijsko stanje. Bilo koja vrsta putovanja na kratke udaljenosti biće veoma produktivna. Budite strpljivi!

ZDRAVLJE: Brzu hranu zamenite sa kuvanom. Organizujte sebi izlet ili vikend na planini, zarad zdravlja i opuštanja.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 10. decembar   16. decembar

LJUBAV: Svi poduhvati će biti plodonosni ako verujete u svoju snagu i ne odustajete. Ne dozvolite da vaše emocije dominiraju ako želite da dobijete zasluženo priznanje. Astralni uticaj može da vas podstakne da izrazite šta osećate prema nekom vama dragom. Pokušajte da previše ne analizirate svoj trenutni status. Već određeno vreme znate da morate da se promenite ako ćete ikada pronaći pravu sreću. 

POSAO: Finansijski gubici i neuspeh vaših aranžmana su mogući ako niste dovoljno fleksibilni i ako se slažete sa bilo kojim predlogom koji vam se nađe na putu. Osećaćete se u dovoljno snažnoj poziciji da možete da pravite određene buduće planove.

ZDRAVLJE: Budući da ste već izvesno vreme pod stresom, možda bi bila dobra ideja da se smirite uz putne brošure i isplanirate odmor negde na egzotičnom mestu.

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 10. decembar   16. decembar

LJUBAV: Imate moć da ispravite umiruću situaciju i pretvorite je u uspešnu priču. Ispunite zahteve svojih bližnjih i ne vatrirajte ako vam se nešto ne sviđa. Energija sa planeta stvara vam harmonično raspoloženje. Razmislite o tome da se dobro opskrbite strpljenjem, posebno sada. Dugogodišnja želja će vam se ostvariti. Nemojte preterano analizirati svaki mali detalj koji vam se nađe na putu. Partneru nemojte agresivno nametati svoje mišljenje.

POSAO: Možda bi trebalo da razmislite o tome da uložite bar deo svog novca za buduću stabilnost. Razmislite da uradite nešto improvizovano.

ZDRAVLJE: Vreme je da se aktivirate na svim poljima – fizički, mentalno, emocionalno. Krećite se, družite se, čitajte, zarad ravnoteže duševnog i telesnog zdravlja.

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 10. decembar   16. decembar

LJUBAV: Ključ prosperiteta je vaša savesnost. Da biste izbegli nestašluke svojih neprijatelja – nemojte deliti svoje namere. Češće ostajte sami sa svojim mislima. Trenutno nećete moći da procenite šta vam predstavljaju ljudi iz okruženja, i u svojoj zabludi rizikujete da ih pustite blizu.

POSAO: Radite ono što volite da radite i novac će uslediti. Poteškoće će vas brinuti, ali ćete ih prebroditi. Čekaju vas velike promene. Poslovno putovanje će vam doneti dobro raspoloženje i opuštanje. Postavite jasan i konkretan cilj i pristupite njegovoj realizaciji.

ZDRAVLJE: Potrebna vam je promena dnevne rutine – ako ste zamenili dan za noć, vratite ritam u normalu. Izbegavajte alkohol i duvan, a više se krećite.

Comments