nedeljni horoskop OVAN Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

LJUBAV: U bračnim i porodičnim odnosima ovaj period će biti veoma ispunjen – možete pokrenuti neke zajedničke poslove, ili poduhvate i bićete veoma angažovani radeći na zajedničkom cilju, što će vam doneti novi nivo posvećenosti i međusobne odgovornosti u odnosu. Ako ste sami bićete zadovoljni sobom i nećete osećati da vam je neko potreban da vas upotpunjava – možete u potpunosti iskusiti svoju celovitost i nezavisnost, koja i jeste uslov za zdrave odnose. 

POSAO: Novi poslovni predlozi okončaće se pregovorima i ugovorima. Ne žurite sa preuzimanjem novih zadataka, dok ne završite prethodne, da se ne biste preopteretili. Ako upadnete u gužvu, teško ćete se izvući i osećaćete se kao da balansirate na ivici provalija (ali to za vas nije nov osećaj). Zvezde savetuju da ovaj put budete mudriji, da ostanete oprezni i mirni, jer ćete tako zaista uvesti kvalitetne promene – postepeno i pažljivo.

ZDRAVLJE: Puni ste energije i osećate da biste mogli sve da rešite u jednom zamahu, ali možete se potrošiti i iscrpeti do kolapsa ako ne vodite računa o sebi.

nedeljni horoskop BIK Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

LJUBAV: Ako tražite romantične avanture imaćete dosta prilika – zabave, druženja i razni događaji, ispuniće ovaj period. Imaćete prilike da upoznate nove osobe i da osetite novu vrstu privlačnosti, koja će vas možda zbuniti, jer se zasniva na intelektualnoj, a ne fizičkoj fascinaciji. U partnerskim odnosima možete biti u raskoraku sa partnerom – vaša impulsivnost za njega može biti gotovo traumatična. Objasnite partneru kako se osećate, tako ćete i sami sebe bolje razumeti. 

POSAO: Budite oprezni u dogovorima i pregovorima, obratite pažnju na sitnice i nijanse koje vam mogu izmaći, ako niste skoncentrisani. Ako morate da donesete neku neopozivu odluku, sačekajte dok ne prikupite više informacija. Predlozi za naizgled korisne promene mogu biti povezani sa teškoćama koje će vas neprijatno iznenaditi. Pripremite se na izazove dok uživate u rezultatima napora iz prethodnog perioda. Napravite realnu procenu mesta na kome se nalazite, pa ćete se bolje orijentisati u odnosu na predstojeće prepreke. 

ZDRAVLJE: Možete biti rastreseni i nervozni, zbog nagomilane energije, koju treba da kanališete na način koji vas umiruje. Fizički se dobro osećate. 

nedeljni horoskop BLIZANCI Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

LJUBAV: Okolnosti u vašem ličnom i ljubavnom životu uslovaljavaju usporavanje i umirivanje – zvezde vam savetuju da ne pokušavate da ubrzavate stvari. Odolite želji da preuzmete inicijativu, ukoliko se radi o zbližavanju sa novom osobom, ako ste tek započeli neki odnos, ne stvarajte pritisak zahtevom da se odnos definiše i „objavi“. Ukoliko ste u trajnom partnerskom odnosu, možda će vas neke partnerove osobine, kao što su inertnost, nesigurnost, teško donošenje odluka, posebno nervirati u ovom periodu – ne svađajte se, radije se distancirajte i posvetite sebi. 

POSAO: Okolnosti u vašem ličnom i ljubavnom životu uslovaljavaju usporavanje i umirivanje – zvezde vam savetuju da ne pokušavate da ubrzavate stvari. Odolite želji da preuzmete inicijativu, ukoliko se radi o zbližavanju sa novom osobom, ako ste tek započeli neki odnos, ne stvarajte pritisak zahtevom da se odnos definiše i „objavi“. Ukoliko ste u trajnom partnerskom odnosu, možda će vas neke partnerove osobine, kao što su inertnost, nesigurnost, teško donošenje odluka, posebno nervirati u ovom periodu – ne svađajte se, radije se distancirajte i posvetite sebi. 

ZDRAVLJE: Prijaće vam druženje sa dragim osobama i iskorak iz svakodnevice, osnažiće vas mentalno i emotivno, a to je temelj dobrog zdravlja. 

nedeljni horoskop RAK Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

LJUBAV: Usamljeni Rakovi će imati prilike da upoznaju nekog posebnog – u ovom periodu lako možete započeti novu ljubavnu priču, koja ima sav potencijal da traje. Ostanite smireni i ne pričajte svima kako se osećate, pustite da se stvari razvijaju u privatnosti i intimi. U partnerskim odnosima ovo je period kada vam je potrebno da malo uzmaknete, da se povučete iza svojih granica i pozabavite svojim uvidima i proživljavanjima. Imate razumevanje partnera. 

POSAO: Kreativne promene na vidiku! Vašim planovima treba novi pravac, koji nećete pronaći na konvencionalan način. Kada otkrijete šta je ono što želite, pokažite inicijativu, ali ne budite nametljivi i naporni, već dosledni, stabilni i fokusirani. Suzdržite se od bilo kakvih rasprava i sukoba u poslovnom okruženju, da se ne biste upleli u situaciju iz koje ćete se teško izvući. Za donošenje konačnih odluka, nije vam dovoljna analiza i logika – sledite svoj osećaj za pravi momenat. 

ZDRAVLJE: Nervoza, nesanica, rasejanost – pokušajte da se opustite i odmorite, ili da se zamorite fizičkim aktivnostima. 

 

Comments