lav211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

Osećate potrebu da malo usporite i odmorite se jer ste u prethodnom periodu dosta radili i prosto – umorili ste se. Imate pravo na odmor i uživanje, zaslužili ste! Trenutno nije vreme za veće poslovne promene, ali vama prija da razmišljate u tom pravcu. Planiranje nije naodmet. Nemojte da preuzimate na sebe tuđe obaveze. Ako ste slobodni, u ovom periodu ćete maštati više nego inače. Ipak, vi želite jedno, a pitanje je da li ćete zaista pronaći osobu koja ispunjava sve te kriterijume. Jer, jako su visoki. Ako ste u vezi, uglavnom vam je dobro, ali ipak želite više od svog odnosa. Pokrenite se na neke zajedničke aktivnosti sa partnerom, prijaće vam i obnovićete ljubav i starst.

devica2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

Ovo je period kada vaša analitičnost i dobra organizacija najpre treba da budu u prvom planu. Trudite se, radite, dajete svoj maksimum, ali to se i vidi, rezultati su tu i jako su dobri. Želite poslovnu promenu, ali ipak vam se čini da još uvek nije vreme za to, sve je još daleko. Ipak, možete razmišljati u tom pravcu, planirati i maštati, jednom će se ispuniti. Imate urođenu intuiciju i nemojte izbegavati da se oslonite na nju. U ljubavi imate potrebu da se zaštitite, nije vam sve po volji. Zauzete Device stalno nalaze zamerke kada je u pitanju njihov partner i uopšte na primećuju da on želi da bude pažljiv i nežan prema njima. Slobodne Device će flertovati i uživaće u tome, ali njihove maštarije neće biti ispunjene. Znajte da je teško pronaći takvu osobu.

vaga211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

Kada mislite o poslu automatski vas hvata nervoza. Želite promenu, to bi vam prijalo i te kako, ali vam je sve to daleko. Makar zasad. Ipak, kako bi vam bilo lakše, promenite nešto u svom svakodnevnom funkcionisanju. Ukoliko imate nekog novog kolegu, obratite pažnju na njegovo ponašanje jer je moguće da će vam praviti izvesne probleme. Želite i imate potrebu da budete dominantniji kada je u pitanju ljubav i to naročito važi za Vage koje su u vezi. Pazite da svog partnera ne ugušite preteranom ljubomorom i posesivnošću jer ta vaša nesigurnost ne vodi nikuda. Ako ste slobodni, više ste strastveni nego emotivni. Sada vam je takav period. Pokrenite se, izađite i sigurno ćete upoznati zanimljivu osobu.

skorpija2111111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

Mnogo toga vas nervira u poslednje vreme ali vi imate plan i držite se njega. Trudićete se oko toga što vam je zaista bitno i do čega vam je stalo. Moguće je da ćete početi novi projekat ili posao koji ste dugo čekali. Čak će se i finansije stabilizovati i popraviti. Ukoliko primetite da vas na poslu neko sabotira, nemojte burno reagovati, već, baš u svom stilu, prihvatite igru i nadmudrite protivnika. Sve što vas je nerviralo u prethodnom periodu kada je ljubav u pitanju je sada iza vas. Ako ste slobodni, spontano ćete pustiti nekoga u svoj život i to će vam jako prijati. Sa tom osobom ćete se stalno smejati u jako uživati. Prijaće vam. Zauzetima je sve po starom.

Na narednim stranama pročitajte nedeljni horoskop za preostale znakove.

Comments