strelac211111111111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

Poslovni aspekt će biti sjajan jer ste vi u svom elementu. Ako se pojavi nova poslovna ponuda, što je verovatno, dobro razmislite da li ćete je prihvatiti ili ne. Razmislite šta vam je isplativije. I još važnije – razmislite o uslovima koje imate sada i koje biste imali na novom poslu. Poslušajte savet iskusnije osobe jer vas loš korak može mnogo toga koštati. Imate dosta novca, ali i dosta troškova. Ipak, moguće je da ćete imati i neke vanredne prilive novca. Kada je reč o ljubavi niste sigurni šta tačno želite. Privlačite pažnju, ali ipak dižete zid oko sebe i ne date se tako lako. Ali zato odbijate ljubavne ponude koje mogu biti dobre. Nemojte da se plašite promena i neizvesnosti. Ako ste slobodni, jako ćete biti raspoloženi za flert.

jarac211111211111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

Nervozniji ste nego obično. Nemojte da se upuštate u nešto novo jer sada nije pravo vrme za to, već samo postavite osnovu, u smislu plana i kontakata. Nestrpljivi ste. Finansije se poboljšavaju, ali vi to kao da ne primećujete jer i dalje mnoog trošite, i više nego što je potrebno. Nemojte zaboraviti svoje greške iz prošlosti već učite na njima. Jako ste umorni i to je razlog zbog kojeg vam ljubavni aspekt života deluje loše. Prilika za ljubav će biti, samo treba da se opustite. Još uvek previše mislite o prošlosti i to vas koči. Ako ste slobodni, upoznaćete nekoga na putovanju ili u društvu prijatelja. Zato, pokrenite se! Zauzeti Jarčevi previše misle o materijalnim stvarima i zato nesvesno odbijaju partnera od sebe.

vodolija2111114211111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

Na neke poslovne okolnosti ne možete da utičete, to vas nervira, ali nemate ništa od toga. Burne reakcije mogu samo da vas ugroze te se bolje smirite. Čini vam se kao da vas niko ne razume i to vas koči i sabotira, ali ne brinite – doći će i vaših pet minuta. Omiljeni hobi vam može doneti dodatnu zaradu, razmislite o tome. Vrlo je verovatno da ćete sami zakomplikovati svoj ljubavni život. Slobodne Vodolije u želji da nekoga privuku mogu suviše da se trude što neće “upaliti”. Nešto što počinje kako treba, na prvi pogled, može da se pretvori u izbegavanje sa obe strane. Zato budite oprezni. Ako ste zauzeti morate biti dominantniji u odnosu sa voljenom osobom.

ribe2111112211111111111111111 Nedeljni horoskop: 10. septembar   16. septembar

Osećate da ste umorni zbog dešavanja iz prethodnog perioda. Nemojte da posustajete jer vas očekuju zanimljiva dešavanja i promene koje ste priželjkivali već duže vreme. Možda to nije tačno ono što ste želeli, ali svakako će vam prijati. U ovom periodu je jako važna komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima. Mnogo se trudite i naprežete, a to vam donosi i dodatni stres. Budite koncentrisani i usredsređeni samo na konkretne stvari i stići ćete mnogo dalje. Ne znate šta da mislite o svom ljubavnom životu. Slobodne Ribe su pomalo sebične ali  im to donosi zadovoljstvo. Ako maštate o idealnom partneru, znajte da zasad od toga nema ništa. Budite realniji. Biće prilika za flert, ali  vi birate da to ostane samo na tome. Zauzete Ribe uživaju u vezi.

OVDE možete pročitati mesečni horoskop za septembar.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Comments